De 10 mest populære opskrifter

de-10-mest-populaere-opskrifter-b

Velkommen til 2017! Havde I en god aften/nat/morgen?

Jeg er i disse dage allerede i gang med at planlægge hvad der skal ske med bloggen, og i den forbindelse gik jeg i gennem noget af statistikken fra det år der nu er slut. Jeg har bl.a. kigget på hvilke opskrifter der har været mest populære, og jeg tænkte at det kunne være sjovt at dele med de nysgerrige.

Jeg har samlet de 10 mest populære opskrifter fra 2016, og i allerbedste “dette er en nedtælling og den skal være spændende”-stil vil jeg starte på 10. pladsen og slutte af med nummer 1.

 

10 ⎠ Chokolademousse lavet med aquafaba

9 ⎠ Smoothie bowl med jordbær

8 ⎠ Vegansk og glutenfri lasagne

7 ⎠ Sundere Lion bars

de-10-mest-populaere-opskrifter-d

6 ⎠ Basisopskrift på chiagrød

5 ⎠ Kanelsneglekage med chokoladeglasur

4 ⎠ Peanutbutter nicecream med chokolade

de-10-mest-populaere-opskrifter-c

3 ⎠ Chokoladebrownies med nøddeknas

2 ⎠ Grundopskrift på grøn smoothie bowl

1 ⎠ Chokoladekage med kun 5 ingredienser

 

Mange af opskrifterne blev jeg faktisk overrasket over at se (eller ikke at se) i top 10, men overordnet kan man da vist sige, at chokolade har hittet ret meget i 2016! 😉 Jeg håber sådan at nogle af jeg har haft lyst til at prøve dem af eller får lyst til at gøre det ☺️

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.