OM CHRISTINE

Hejsa! Hvor er jeg glad for at du er endt her i mit lille hjørne af internettet. Lad mig præsentere mig selv så du kan få en dybere forståelse for hvem jeg er og hvad du kan forvente dig af indholdet her på siden.

Jeg er bachelor i Global Nutrition and Health fra 2016, forfatter til kogebogen Vegansk til den søde tand og fortaler for at gøre alt med udgangspunkt i næring, nydelse og nysgerrighed. Jeg er oprindeligt fra Djursland men bor lige nu i København, hvor jeg nyder storbylivet samtidig med at jeg holder fast i den forbindelse til naturen, som er så utrolig vigtig for mig. Det æstetiske såvel som det funktionelle aspekt ved naturen og det at komme tilbage til rødderne er noget der fascinerer mig rigtig meget. Den fascination skinner igennem i alt hvad jeg foretager mig – alt fra madlavning til coaching til fotografering til yoga.

“Min ambition er at leve et liv hvor jeg kan gøre alting med udgangspunkt i næring, nydelse og nysgerrighed.”

Jeg elsker mad. At lave den, spise den, opleve den, opdage den, studere den, fotografere den, dele den. Jeg ser ikke kun mad som brændstof men også som et middel til at skabe en god forbindelse til mig selv og andre mennesker. Derudover er det en mulighed for at støtte etiske og bæredygtige formål og selvfølgelig påvirke mit helbred i en positiv retning. Jeg elsker at spise plantebaseret, og økologi og bæredygtighed står mit hjerte meget nært. Jeg tror på at vi gør vores krop en stor tjeneste ved at spise mad der er så tæt på sin oprindelige tilstand som muligt men samtidig let for fordøjelsen. Jeg er ret optaget af de gamle, traditionelle måder at tilberede mad på i kombination med de mere moderne metoder i bedste best of both worlds-stil.

Man kan roligt sige at mad og bevægelse er det der optager mig allermest, og der hvor jeg i højeste grad forsøger at inkorporere næring, nydelse og nysgerrighed. Jeg elsker at røre mig, og i helt almindelige termer betyder at jeg kan lide de fleste former for træning og motion, men også helt simple ting som at være fysisk aktiv i så høj grad (og naturlig grad) som muligt. I 2017 faldt jeg for alvor for Strala yoga og endte med at tage intet mindre end tre uddannelser i løbet af året. Det ændrede mit liv fuldstændigt og satte gang i en helt fantastisk proces med personlig udvikling. Jeg er ganske enkelt blevet et meget lykkeligere menneske, og jeg har fået en enorm trang til at dele det med andre; at dele hvad lige præcis dén yogaform kan gøre for dig – på måtten såvel som uden for måtten. Læs mere om Strala yoga HER.

Jeg vil følge min intuition og finde ind til det der føles godt.

Mit lille online-univers, christinebonde.dk, afspejler min faglige baggrund i kombination med min kærlighed til mad og bevægelse. Fra så mange vinkler som muligt. Fra et holistisk perspektiv. Jeg håber at du vil følge med og føle dig inspireret til at gøre noget godt for dig selv – i dag og resten af dit liv.