STRALA YOGA

Det tog mig en årerække at forelske mig i yoga.
Det tog mig et øjeblik at forelske mig i Strala.

Hvad er Strala yoga?

Strala er først og fremmest en yogaform. En yogaform der bygger på videnskaben bag Natural Movement, og hvor vejrtrækning og dét at mærke efter er i centrum. Fokus ligger på bevægelsen frem for stillingen, og man arbejder ud fra tanken om, at den bedste måde at nå noget på er at føle sig godt tilpas hvert eneste skridt på vejen. Gennem Strala opbygger man en optimal balance mellem styrke, smidighed, stabilitet og mobilitet, og man lærer, hvordan man kan håndtere udfordringer på en ubesværet måde. Strala er en bevægelsesform der indebærer masser af flow, lethed, blødhed, koordination, ynde og energibesparelse.

“Yoga is pretty simple. It’s life that gets complicated. So we need to practice in yoga what we want in life.”

Foruden at være en måde at bevæge sig på er Strala også et mindset, man kan bruge til at omfavne alle andre aspekter af sit liv på. Strala er en sundhedspraksis, en form for selvpleje, hvor du skaber de bedste forudsætninger for at minimere mentalt såvel som fysisk stress og nyde et godt helbred med glæde, energi og en god forbindelse til dig selv. Det er et redskab der er lige så anvendeligt på måtten som uden for måtten.

Oplev Strala yoga med mig

DOYOGA

DoYoga tilbyder yoga i København i deres 3 studier. Du kan finde mig i studierne på Store Kongensgade og Vesterbrogade hvor jeg har flere forskellige klasser hver uge både i studierne og online på Zoom.

FIRMAYOGA

Jeg tilbyder yoga til firmaer og foreninger, og du kan også booke mig til events eller lignende. Kontakt mig HER.

ONLINE (YOGAVIVO)

Har du ikke mulighed for at lave yoga med mig i de fysiske yogastudier, kan du gøre det hjemme i stuen eller hvor som helst du befinder dig. Som noget nyt kan du på yogavivo.dk finde mine yogavideoer og lave Strala yoga med mig når som helst og hvor som helst. Benytter du mit personlige link yogavivo.dk/christinebonde får du de første 14 dage gratis helt uden binding.

RETREATS

Opdateres løbende