PERSONLIG TRÆNING

Nedenfor kan du se de forskellige muligheder for at træne sammen med mig. Uanset hvad du vælger, så får du træning som er bevægelsesbaseret, effektiv og sjov! Jeg skaber bevægelsesglæde gennem legende og udfordrende træning, som har funktionalitet i højsædet. Du vil opleve en krop med større frihed og kapacitet; det vil sige du bliver stærkere, får mere mobilitet og en krop som KAN meget mere, så du kan sige JA til de ting du gerne vil.

Bevægelse er grundstenen i nærmest alt, jeg foretager mig. Jeg brænder for at vise dig, at du gennem bevægelse – både kropsligt og mentalt – kan flytte grænserne for, hvad du tror er muligt, og få det maksimale ud af livet. 

Jeg blander forskellige trænings- og bevægelsesdiscipliner som fx crossfit, yoga, parkour, calisthenics, klatring, HIIT, gymnastik og meget mere. På den måde bliver din træning et sted hvor du kommer i form men også hvor du får udvidet din horisont og ser, at en bæredygtig træningspraksis (altså én der fungerer for dig i dag men også om mange år) er mere end bare squat, push-ups og burpees. Jeg hjælper dig til at bevæge dig bedre, så du kan føle mere kropslig frihed og velvære i andre områder af dit liv.

Det er for dig, som:

✅ ønsker en stærkere og sundere krop (fysisk og mentalt)
✅ vil skabe gode rutiner omkring en aktiv livsstil
✅ gerne vil inspireres til anderledes måder at træne på
✅ kan lide at træne under åben himmel med frisk luft i lungerne (eller hjemme på egen hånd)
✅ er vild med at lære nye ting i din træning
✅ vil have bevægelsesfrihed i din krop og energi i hverdagen
✅ savner mere selvtillid og tro på egne evner

Kontakt mig HER hvis du vil høre mere 🤗

1-til-1 personlig træning

Dette er for dig, som har lyst til at have mig som træner og coach helt tæt på. Jeg hjælper dig med dine personlige mål (også hvis du endnu ikke ved hvad dit mål er) og tager udgangspunkt i dig, lige der hvor du er.

Vi træner udenfor i/omkring København hele året rundt på forskellige lokationer.

PRISER

  • 1x træning i ugen (60 minutter pr. gang): 800 kr.
  • 2x træning i ugen (60 minutter pr. gang): 750 kr.
  • 3x træning i ugen (60 minutter pr. gang): 700 kr.

Er du studerende? Jeg tilbyder 25% i studierabat, hvis du har mulighed for at træne i tidsrummet 9-13.

Jeg er klar! Skriv til mig 📩

Online gruppetræning

Vil du gerne træne hvor og når som helst men stadig ha’ mig på sidelinjen plus et hold der træner samme program? Så tjek fitmedchris.dk hvor du kan få adgang til min træningsapp 🤗

Makkertræning (2 personer)

Kunne du tænke dig at få personlig træning sammen med en makker (fx ven/veninde, kollega, kæreste eller lignende), der har nogenlunde samme træningsambitioner som dig?

PRISER

  • 1x træning i ugen (60 minutter pr. gang): 600 kr.
  • 2x træning i ugen (60 minutter pr. gang): 550 kr.
  • 3x træning i ugen (60 minutter pr. gang): 500 kr.

Priserne er pr. person.

Small group training (4-6 personer)

Kan du samle et hold, som gerne vil træne sammen? I behøver ikke nødvendigvis være samme sted rent fitnessmæssigt – bare I kan træne på samme tidspunkt i løbet af ugen. Prisen vil være 300-400 kr. pr. person afhængig af, hvor mange I er. Kontakt mig HER for at høre mere.

Holdtræning

Jeg kører et onsdagshold kl. 16.30-17.30 i KBH med start den 30. november. Find al information samt tilmelding HER 👍

Træningscamps

Vil du gerne kombinere trænings med ferie, oplevelser og godt selskab? Læs mere om min kommende træningscamp i Grækenland (maj 2023) lige HER.