Et (sexet) tight-tip #4 – Varley

et-sexet-tight-tip-4-varley

Kan I huske at jeg i mit indlæg med mine yndlingssteder at shoppe yogatøj nævnte mærket Varley? Nogen må i hvert fald have læst det, for jeg var nemlig så heldig at få et par tights og en top derfra i julegave. Jeg siger jer… Det er så lækkert! Jeg er vildt imponeret over kvaliteten og pasformen, og så elsker jeg det feminine og faktisk også ret sexede design med detaljerne i mesh.

Jeg er så glad for mit sæt at jeg er nødt til at eje noget mere fra det mærke. Man må sige at jeg starter 2017 ud med at have heldet på min side, for lige nu kan man nemlig få fingrene i de lækre sager fra Varley på Zalando til nedsatte priser og ovenikøbet med gratis fragt.

1 ) KINGMAN tights -50% (HER)

2 ) SYCAMORE tights -30% (HER)

3 ) BICKNELL tights -20% (HER)

Faktisk har jeg allerede klikket 2 par hjem… Kan I gætte hvilke? Jeg er næppe den eneste der bliver ekstra motiveret til at træne ved at købe nyt tøj, og jeg har altså brug for ekstra træningsmotivation her i januar måned hvor fitnesscenteret er proppet med mennesker.

Indlægget indeholder affiliate.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Ej hvor er de fede.. Har dog fået 2 andre par tights i julegave, men skulle man alligevel? ;-)

    Tak for en god blog, følger med jævnligt!

    • Man kan aldrig få for mange, vel? Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind 😉
      Tak for de søde ord! Dejligt du følger med ❤️