TO DO-liste for januar

to-do-liste-for-januar-1

Det er lige før det er obligatorisk med et indlæg omhandlende mål, ambitioner og drømme for 2017. Blogland er i hvert fald fuld af den type indlæg i øjeblikket, og jeg elsker selv at læse dem, men nu starter jeg lige med den første måned for mit vedkommende. I januar skal jeg:

1 ⎠ lave en ordentlig omgang af disse energibarer igen… Jeg bliver altid fristet til liiige at købe en Rawbite eller to i min lokale Irma, og det er da egentlig fjollet at bruge penge på når jeg kan lave mine egne som er billigere, sundere og smager mindst lige så godt.

2 ⎠ køre release på CXWORX25 og BODYFLOW75 den 7. og 8. januar. Ses vi?

3 ⎠ give mig selv lidt selvforkælelse og fokusere på at komme heeeelt ned i tempo. Måske en omgang massage, flere lange gåture, en Body-SDS behandling, meditation…

4 ⎠ være med til launch event for YO STUDIOS KBH. Det. bliver. SÅ. godt!

5 ⎠ inkludere mere styrke og plyometrisk træning i mit træningsprogram. GRIT-formen kommer jo ikke af sig selv!

6 ⎠ arbejde ekstra fokuseret med min håndstand. Jeg er inde i en periode hvor mit niveau svinger rigtigt meget (hvilket jeg bl.a. viser små snapshots af på min story på Instagram), men heldigvis er det overordnet kun gået fremad siden jeg begyndte i november, og heldigvis synes jeg at det er skidesjovt!

7 ⎠ lede efter en dygtig behandler i cupping og eventuelt også én der tilbyder akupunktur som hormonterapi. Kan I anbefale nogen?

8 ⎠ lave en salt version af dem her.

9 ⎠ udnytte at jeg laver ret så mange lækre og fyldige salater i øjeblikket og dele dem med jer på bloggen. De bliver altid lavet lidt på gefühl, men på det seneste har der virkelig været mange gode iblandt, så jeg må lige huske at få skrevet ingredienserne ned.

10 ⎠ sortere ud i mit træningstøj. Jeg har simpelthen så meget som ikke er blevet brugt i 1-2 år, og det må vist være tegn på, at jeg lige så godt kan skille mig af med det.

 

Hvad står din januar på? Forhåbentlig andet end de typiske nytårsforsætter som aldrig rigtigt holder og som giver mere dårlig samvittighed end glæde.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Lyder som nogle spændende ting januar byder! Hvis du gerne vil sælge det træningsstøj, som du ikke får brugt, er jeg meget interesseret. Du kan evt. lægge det op på Tradono? :)

    • Tak, Christa! Tradono kender jeg ikke, men det vil jeg da lige tjekke ud 😃 Jeg tror jeg vil prøve at sætte tøjet til salg på den der Bodybananas-gruppe på Facebook. Kender du den? ☺️

      • Super! Har lige søgt om medlemskab – forhåbentligt kan mit træningstøj få en fin opgradering ;) tak!