Simpel (og vanedannende) smoothie bowl med jordbær

Simpel (og vanedannende) jordbærsmoothie med softice-konsistens

Simpel (og vanedannende) jordbærsmoothie med softice-konsistens5

Simpel (og vanedannende) jordbærsmoothie med softice-konsistens6

Simpel (og vanedannende) jordbærsmoothie med softice-konsistens3

Simpel (og vanedannende) jordbærsmoothie med softice-konsistens2

Modsat hvad mange af jer måske tror, er det virkelig ikke altid at jeg er totalt kreativ og opfindsom med den mad jeg spiser. I dag har jeg fx fået denne smoothie bowl til morgenmad for 11. dag i træk. If it ain’t broken why fix it? ;-) I perioder er jeg virkelig slem til at bruge den samme opskrift igen og igen og igen indtil jeg kører fuldstændig død i den. Jeg tror dog nemt der kan gå nogle uger før denne jordbærsmoothie bliver skiftet ud, og det på trods af at jeg nogle gange har spist den to gange på en dag…

Opskrift på smoothie bowl med jordbær 

Ingredienser
1 portion (eller 2 små)

 • 300 g frosne jordbær
 • 2 udstenede Medjool dadler
 • 1 tsk loppefrøskaller
 • ½ tsk vaniljepulver
 • En håndfuld basilikum (kan sagtens udelades men giver bare et lækkert pift til smagen!)
 • 1 dl nøddemælk eller bare vand
 • Evt. 1 scoop risprotein

Fremgangsmåde

 1. Kom alle ingredienserne i blenderen og blend indtil konsistensen er helt glat.
 2. Topping time! Lige for tiden elsker jeg kombinationen af chokolade, morbær og tahin.

Se også: Chokosmoothie med skjult grønt

Førhen havde jeg nok en tendens til at gå lidt for meget amok med ingredienserne i mine smoothies og kombinere alt for meget forskelligt. Selvom det har smagt herligt og det er en fin smutvej til at få en masse variation i sin kost, har det også nogle gange været lidt hårdt ved fordøjelsen. Den her smoothie er både god ved min mave og min smagsløg, og selvom der ikke er meget grønt i denne smoothie, kan den nemt holde mig mæt i 4 timer.

Christine_bottom_2

Indlægget indeholder reklame-links (læs mere om min reklame-politik her)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hvor der den bare lækker ud😋 Skal det være risprotein eller går alt proteinpulver? Og hvor vigtigt er proteinpulveret?

  • Tak! :-) Jeg har kun lavet den med risprotein, men man kan sikkert bruge hvad som helst. Det er ikke et must at bruge, men det gør både noget godt for konsistens, smag og mæthedsfornemmelse :-)

 • kan man bruge f.eks. vandmelon eller hindbær i stedet for jordbær som variation? Den ser godt nok god ud!

  • Du kan i princippet bruge hvilken som helst frugt, men sørg for at den er frossen :-)

 • Super, og tak for svar😉 Jeg har en prøve på noget proteinpulver, det er med jordbær og hvid chokolade, så det prøver jeg i morgen tidlig😊

 • Er det en bestemt slags dadler? I så fald, hvor købes de? (Køber ikke så tit dadler🙊🙈) :-)

  • Ja, det er en bestemt slags (min yndlings) :-) Men du kan sagtens bruge andre typer. Medjool dadler er bare ret store, så du skal nok bruge dobbelt så mange hvis du fx bruger dem fra papæsker.