Chokosmoothie med skjult grønt

Chokosmoothie chokoladesmoothie super booster greens christinebonde blog

Chokosmoothie chokoladesmoothie super booster greens christinebonde blog

Sidste uge stod på masser af træning som kulminerede i weekenden da der var release på de nye Les Mills programmer i mit fitnesscenter. I lørdags stod den på GRIT9 (AV!) og CXWORX15 (…aaaav!), og i går var det Bodyflow65. Det kræver virkelig meget forberedelse at lære koreografien til de forskellige programmer og øve det hele igennem igen og igen, og jeg kunne godt mærke at jeg var lidt mere end bare almindeligt træt da jeg ramte sofaen søndag eftermiddag. Inden jeg måtte overgive mig og tage en lur, fik jeg bikset denne chokosmoothie sammen som var god for både krop og sjæl. For mig vil den sagtens kunne fungere som morgenmad, mellemmåltid og endda dessert, da den både tilfredsstiller den søde tand, genopfylder opbrugte energidepoter og er rig på masser af fytonutrienter og andre gode næringsstoffer. Jeg er bare en sucker for smoothies der kombinerer de tre ting!

Til ét glas:

1 banan
4 frosne broccolibuketter
2 kugler frossen spinat
1 stor spsk kokosfløde
5 frosne jordbær
3 tsk raw kakao
1 tsk Super Booster V1.0 Greens (kan sagtens udelades)
En lille håndfuld hasselnødder
Vand og/eller isterninger til den ønskede konsistens

Bland alle ingredienserne sammen i en blender og nyd den iskold med din yndlingstopping. Jeg vil virkelig anbefale at bruge morbær og kakaonibs som topping da kombinationen af de to giver en fantastisk chokoladesmag og en skøn konsistens. Da jeg tog billederne var jeg desværre løbet tør for morbær men det var bestemt også lækkert med ristede kokoschips! Hvad plejer du at komme oven på din smoothie?

Translation: This weekend, we released the new Les Mills programs in my gym. I participated in GRIT, CXWORX, and Bodyflow, and I can honestly say that I was prrrrrreeeetty damn tired when I finally got home. Learning the new releases requires so much preparation and energy, so I treated myself with this chocolate smoothie. It’s not exactly an ordinary chocolate smoothie. For instance, it contains broccoli, spinach, and Super Booster V1.0 Greens in order to not only satisfy my sweet tooth but also give me a boost of phytochemicals. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Åhh jeg elsker at du er en nørd, “fytonutrienter” hvad er det nu lige det er?;) den ser lækker ud

    • Hæhæ, you know me ;-) Det er en lang række plantestoffer som har gavnlige effekter for sundheden. Nogle af dem er fx kræfthæmmende, nogle forbedrer immunforsvaret, nogle bekæmper bakterier, nogle virker som antioxidanter osv.

  • Spændende, det kunne da være sjovt at vide noget mere om det. Tænker du bevidst over det når du laver mad?-altså at du går efter det specifikt i din kost?