Opskrift: Sunde og snaskede pizza bagels

opskrift-sunde-og-snaskede-pizza-bagels-1

opskrift-sunde-og-snaskede-pizza-bagels-1-1

opskrift-sunde-og-snaskede-pizza-bagels-1-2

Jeg kan tydeligt huske hvor meget jeg rynkede på næsen da jeg første gang så en reklame for den såkaldte pizzaburger. Hvor meget junk kan man lige putte ind i et måltid på én gang?! Jeg forstår godt at man får lyst til pizza og burger en gang imellem, men jeg synes simpelthen at en pizzaburger er direkte ulækker – i hvert fald dem man kan købe i en tarvelig, færdiglavet fryseversion.

Paradoksalt nok er det netop pizzaburgeren der har givet mig inspiration til denne opskrift. I dag har jeg nemlig kastet mig ud i noget der minder om det. Det er dog en langt sundere version, men som stadig er snasket og tilfredsstillende – pizza bagels! De er intet mindre end perfekte hvis man både craver junkfood og noget der er sundt.

Opskrift på sunde pizza bagels

Ingredienser til 6 stk:

Følg opskriften på disse bagels og tilføj følgende til dejen:

Fyld

 • Rucola/napolitana
 • Rødløg
 • Tomater
 • Tomatpaste
 • Hvidløgsdressing (opskrift HER)
 • Tørret oregano
 • Oliven

Fremgangsmåde:

 1. Bag de 6 bagels enten i Tefal Snack Collection (kan købes HER) eller i ovnen som beskrevet i den foregående opskrift.
 2. Klargør fyldet og byg din pizza bagel.

 

Disse pizza bagels er også perfekte nu hvor mange er startet på arbejde igen og gerne vil have noget lækkert med på madpakken. Jeg er også sikker på at børn vil elske dem – måske lige med undtagelse af oliven? ?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Tak, Anna ☺️ Haha, ja ikke? Generelt synes jeg bare man kan finde mange “spændende” ting i fryseboksen 🙈

 • Hahaha, Jeg har det på præcis samme måde :-)

  Jeg har dog ligeledes lavet en version af en sund pizza-bruger. Jeg lavede nogle lækre risboller, hvor jeg stak hvidløgsfed og frisk rosmarin ned i dejen da bollen var formet. Herefter toppede jeg med tomatsovs oliven, løg og olivenolie. Bollerne blev mini-foccasia-agtige.
  Da de var bagt, skar jeg dem over, og smurte dem med rød pesto, lagde spinat, avokado, en bøftomat i skiver og sauerkraut i.

  Mmmmmmm!

  • Ejjjj, det lyder GODT nok også som om du har tryllet noget lækkert frem, Trine! Tak fordi du deler 😃

 • Pizza bagels lyder som noget lige for mig! Super opskrift, tak for den.

  Venlig hilsen

  Gustavo Woltmann

  • De giver først og fremmest den ønskede konsistens, og så højner de proteinindholdet 😊 Alternativt kan du bruge mel (og stadig de 2 dl vand), men jeg ved ikke lige hvordan forholdet skal være så.