Den bedste granola

den-bedste-granola-4

den-bedste-granola-2

den-bedste-granola-1

den-bedste-granola-3

Jeg har lige fået den bedste granola ind af døren! Min yndlingsgranola bestiller jeg nemlig via Amazon da den, så vidt jeg ved, ikke forhandles i nogle af de fysiske butikker i Danmark. Som jeg også indrømmede i dette indlæg, er det desværre alt for sjældent at jeg laver min egen granola, på trods af at det er nemt og billigt. Det lyder måske underligt, men for mig føles det bare som en sød, lille luksus at kunne købe sig til én.

Se også: Hjemmelavet chokoladegranola på 5 minutter

Granolaen faldt jeg tilfældigvis over i sommers under et af mine mange besøg i Biomonde i Frankrig. Det er nok ikke alle der ville føle sig fristet til at tage den ned fra hylden hvis man udelukkende kigger på navnet; Courgette & Cacao Granola. Jep, en granola der indeholder squash. Jeg syntes også selv at det var en meget atypisk ingrediens at putte i, men takket være min nysgerrighed købte jeg den alligevel, og nu er det altså min favorit. Granolaen består af nogle kæmpestore chunks, hvilket jeg elsker, og kombinationen af ingredienserne er først og fremmest mega lækker, men også, for en madnørd som mig, ret inspirerende. Jeg havde nok ikke lige tænkt på at bruge hverken squash eller gurkemeje, men det fungerer bare! Den er ganske enkelt suveræn i både smag og konsistens.

Hvis du også har lyst til at prøve den bedste granola, kan den købes lige HER (hvor den faktisk kun koster ca. halvdelen af hvad jeg gav i Biomonde).

Det var lige et lille tip at gå til weekend på. Kan I ha’ en dejlig én af slagsen!

Christine_bottom_2

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.