Hjemmelavet chokoladegranola på 5 minutter

hjemmelavet-chokoladegranola-paa-5-minutter-1

hjemmelavet-chokoladegranola-paa-5-minutter

Selvom jeg elsker at lave ting fra bunden, er det altså ikke altid jeg er så overskudsagtig. Langt fra faktisk! Granola er nok noget af det nemmeste at lave selv, og man kan spare ret mange penge på det, men alligevel er det sjældent noget jeg får gjort – og det på trods af at det tit er noget jeg har lyst til at drysse på min smoothie bowl som jeg næsten får hver dag.

Denne opskrift på hjemmelavet chokoladegranola er genial i en situation, hvor man ville ønske at man havde lavet det selv, men hvor man samtidig heller ikke gider bruge penge på en købevariant. Og så tager det vitterligt ikke mere end 5 minutter at lave.

Opskrift på lynhurtig hjemmelavet chokoladegranola

Ingredienser til 1 portion:

Fremgangsmåde:

  1. Rist boghvede, frø og kerner på en brandvarm pande i et par minutter indtil de bliver gyldne og begynder at poppe.
  2. Skru ned for varmen og smelt halvdelen af chokoladen på samme pande. Bland det hele godt sammen.
  3. Lad chokoladegranolaen køle af, hak den resterende chokolade groft og bland den i.

Se også: Grøn smoothie bowl med spirulina

Man kan selvfølgelig også bruge andre frø og kerner end dem jeg har angivet. Jeg brugte bare hvad jeg lige havde, men det kunne helt sikkert også være lækkert med nogle nødder og noget tørret frugt.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.