Gik du glip af noget?

gik-du-glip-af-noget

Okay, jeg ved godt at vi næsten allerede er halvvejs inde i marts, men jeg vil alligevel bruge dette indlæg på at flytte fokus tilbage på februar. Det var en måned hvor der blev produceret rigtigt mange opskrifter, og der landede hele 14 af slagsen her på bloggen. Derudover har jeg også allerede lavet en del her til marts, og jeg kan love at der er noget at glæde sig til.

Med så mange opskrifter kan det måske være svært at få set dem alle sammen, så jeg tænkte på om der var stemning for at jeg lavede et nyhedsbrev? Så vil jeg sende en mail ud en gang om ugen eller blot en gang måneden med en opsamling på alle opskrifterne plus nogle ekstra tips og tricks, inspiration og små nyheder.

Hvad siger I? Eller har I andre ønsker til hvad sådan et nyhedsbrev kunne indeholde? Jeg vil gerne lave det super brugbart så I virkelig føler at I får noget ud af at være tilmeldt det. Til en start har jeg samlet alle opskrifterne fra februar her, så I kan se om I gik glip af noget:

gik-du-glip-af-noget

1 ⎠ Buddha bowl med rødbedehummus og gul quinoa

2 ⎠ Hjemmelavet Twix – sund chokoladebar

3 ⎠ Super nemme falafler

4 ⎠ Rødbedebøffer / veganske burgerbøffer

5 ⎠ Simple glutenfri burgerboller

6 ⎠ Sund chokoladebar med peanut buter fudge

7 ⎠ Rå rødbedekage med chokoladebund

8 ⎠ Karrysalat med kikærter

9 ⎠ Dahl med blomkålsris og kokosraita

10 ⎠ Sund kokosbar ala Bounty

11 ⎠ De bedste hjemmelavede romkugler

12 ⎠ Hjemmelavet gurkemejelatte med ingefærshot

13 ⎠ Sund glutenfri lagkage med kokoscreme og bær

14 ⎠ Små kikærtepandekager / veganske omeletter

 

Jeg må nok gå til bekendelse og sige at romkuglerne er min yndlingsopskrift fra februar. Uhh, dem har jeg altså spist mange af i løbet af den sidste måned! Nu vil jeg smutte i køkkenet og få lavet nogle flere lækkerier. Ha’ en dejlig mandag, folkens 💚

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.