Apropos ikk’ noget: Alderdom, bare tæer & en overvældende uge

Apropos ikk' noget: Alderdom, bare tæer & en overvældende uge

Det sker efterhånden ret tit at jeg starter en sætning med “Apropos ikk’ noget…”. Sandsynligvis fordi jeg ofte har nogle meget tilfældige og totalt-ude-af-kontekst-agtige strøtanker, som jeg lige pludselig har behov for at dele. Det kan både være noget jeg har tænkt over længe og noget der bare lige har rumsteret i mit hoved i et par minutter. Her er dagens aproposer. 

Apropos ikk’ noget:

 det er lidt pinligt hvor hurtigt mine scones med karamelglaze forsvandt. Især fordi jeg ikke fik hjælp til at spise dem.

 jeg burde virkelig snart få fikset mit tastatur på computeren. Tasterne “E”, “R” og “T” sidder ikke fast og hopper af jeg ved ikke hvor mange gange om dagen… Og sådan har det faktisk været i et års tid nu.

 det er utroligt hvad man kan vænne sig til – fx at have et lag plastik på tænderne 22 timer i døgnet og at skulle børste tænder rigtigt mange gange om dagen. Jeg er nået dertil hvor det føles som det allermest normale i verden. Lige nu føles det dog stadig grænseoverskridende at skulle dele nogle før-og-efter-billeder med jer, men jeg ved egentlig heller ikke om det overhovedet er noget I gider se.

 den her trailer teaser til Game of Thrones sæson 7 er mega sej og får mig til at glæde mig endnu mere til den kommende sommer!

 jeg savner virkelig fornemmelsen af at gå rundt på en græsplæne i bare tæer.

 jeg vil gerne have et ekstra hul i hvert øre og en ring til min traguspiercing.

 den forgangne uge har virkelig været overvældende for mig på mange måder. Jeg er fuldstændig udmattet, og det er faktisk både pga. gode og dårlige ting. De gode ting kan jeg nærmest ikke vente med at fortælle jer om, og det er virkelig ikke for at være hemmelig-og-vigtig-bloggertype at jeg ikke bare løfter sløret, men fordi jeg er vildt bange for at jinxe det. De dårlige ting indebærer bl.a. at jeg sover elendigt i øjeblikket. Jeg har utroligt svært ved at finde ro og falde i søvn, og det bekymrer mig lidt.

 mit venstre håndled driller stadig. Det føles i hvert fald ikke helt som det plejer. Det irriterer mig især fordi det sætter mit håndstandsprojekt lidt tilbage, men det her er min nuværende status.

 lige om lidt går turen til Island, og kort tid efter suser jeg til Frankrig. 2 udlandsrejser inden for 2 uger er virkelig meget (især for mig der som regel “kun” rejser om sommeren), men nu ser det sgu ud til at jeg kan se frem til endnu en rejse til maj, hvor jeg forhåbentlig skal til New York! Mere om dén tur senere.

 jeg er begyndt at gøre nogle små ting som minder mig om at jeg er blevet ældre. Fx får jeg utroligt stor tilfredsstillelse ud af at se at der er vintergækker rundt omkring. Jeg får altid lyst til at plukke en buket og tage dem med hjem (noget jeg synes var totalt åndssvagt da jeg var lille og min mor plaprede løs om flora og fauna).

 

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.