Sund kokosbar ala Bounty (bedre end originalen)

sund-kokosbar-ala-bounty-bedre-end-originalen-1

sund-kokosbar-ala-bounty-bedre-end-originalen-2

Da jeg satte mig for at lave en kokosbar inspireret af Bounty, havde jeg ikke ligefrem forventet at den kunne blive bedre end originalen. Men dét blev den. Og det er altså sagt af en ydmyg jyde.

Jeg har faktisk allerede to opskrifter som er inspireret af den kendte Bounty bar (her og her), men dén her fætter er strøget direkte ind på førstepladsen – og det på trods af at jeg har brugt en noget anderledes ingrediens. Kokosfyldet er nemlig tilsat rødbedekrystaller for at give den et lille twist. At farven så er mega pæn at kigge på gør jo heller ikke noget. Smagen af rødbede overdøver langt fra den søde, fede smag af kokos som man kender fra Bounty, men den bidrager alligevel med lidt sødme og syre som får det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg er ret sikker på at selv folk der ikke bryder sig om rødbede vil kunne lide denne kokosbar.

Opskrift på kokosbar ala Bounty

Ingredienser til 6 stk:

Fremgangsmåde:

  1. Opløs rødbedekrystallerne i kokosmælken.
  2. Bland alle ingredienserne godt sammen.
  3. Tryk massen godt sammen og fordel den i en firkantet form beklædt med bagepapir. Stil det i fryseren i ca. 30 minutter så det bliver hårdt.
  4. Smelt chokoladen over vandbad inden massen tages ud af fryseren.
  5. Skær massen ud i 6 stykker og overtræk med chokolade.

Se også: Hjemmelavet Twix – sund chokoladebar

Jeg ved ikke helt om jeg skal undskylde for den manglende variation i mine bud på sundere snacks i øjeblikket? ;-) Chokoladebarer er åbenbart bare det der hitter hos mig lige nu. Men helt ærligt… Hvem kan ikke gode lide en god chokoladebar? Og de er jo vildt nemme at lave selv.

Indlægget indeholder reklame-links.

Christine_bottom_2

Indlægget indeholder affiliate.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.