Links jeg ka’ li’ #15

links-jeg-ka-li-15

1 ⎠ En af mine favoritter på YouTube har lavet en ret interessant video hvor hun fortæller om bøger der har ændret hendes liv. Selvom jeg ikke er veganer, har jeg allerede overvejet at læse mange af dem hun nævner. Én af dem er jeg allerede i gang med, og jeg tror faktisk at jeg engang har lovet en anmeldelse. Er I stadig interesseret i sådan en?

2 ⎠ Hvordan skal man lige forholde sig til det der influencer marketing? Er de bare traditionel reklame eller et langt mere genialt og værdifuldt redskab?

3 ⎠ Det er ikke lige altid at tingene går som de skal i køkkenet, og de her kitchen fails er simpelthen for sjove. Altså… Jeg forstår skam godt hvorfor de banan-ispinde eksempelvis ikke lige passer sig til en børnefødselsdag. Haha!

4 ⎠ Jeg tror aldrig jeg har savlet så meget over en sød kartoffel. Dét må prøves!

5 ⎠ Fik I fejret Valentinsdag aka. det-er-tilladt-at-spise-kage-i-lange-baner-dag #isærhvisdenerpink?

6 ⎠ I sidste uge fik jeg serveret denne mexibowl (faktisk præcis den på billedet) da jeg havde arbejdsdag hos Maria, og jeg kan love jer for at den smager godt!

 

Hold øje med bloggen igen i morgen hvor jeg fortæller lidt om det der med at leve af at blogge.

 

 

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.