Hjemmelavet Bounty: Bountykugler med hindbær

Hjemmelavet Bounty: Bountykugler med hindbærHjemmelavet Bounty: Bountykugler med hindbær Kan I huske mine Bountybarer med hindbærsmag? Måske er der nogle af jer der afprøvede dem? Jeg har guffet rigtigt mange af dem siden jeg lavede indlægget, men når jeg bruger en opskrift mange gange, ender det altid med at jeg ændrer nogle ting undervejs. Denne gang resulterede det i at mine Bountybarer blev til disse Bountykugler som smager mindst lige så godt men som er meget nemmere (og mindre tidskrævende) at lave.

Opskrift på hjemmelavet Bounty

Ingredienser :

 • 1 plade chokolade min 70% (jeg brugte denne)
 • 100 g kokosrasp
 • 1 spsk kokosolie
 • 2 spsk kokosfløde
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 2 spsk tørret hindbær

Fremgangsmåde:

 1. Bland kokosrasp, kokosolie, kokosfløde og vaniljepulver sammen i en stor skål til en fast, sammenhængende masse.
 2. Ælt herefter de 2 spsk tørrede hindbær ind i massen.
 3. Tril små kugler af massen og stil dem på køl i ca. en halv time.
 4. Smelt chokoladen og overtræk kuglerne.
 5. Pynt fx med frysetørret hindbær som jeg har gjort, eller prøv måske med kokosrasp, rå kakao eller lignende.

Translation: Maybe some of you remember my Bounty bars with raspberry flavor? I changed the recipe a bit so that I ended up with these Bounty balls that taste just as delicious but are a lot easier and less time consuming to make. Win! 

Indlægget indeholder affiliate.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Jeg har faktisk selv lige forsøgt at lave en lignende opskrift – brugte de samme ingredienser, dog havde jeg købt en forkert kokosmælk (så den ikke kunne skille i fløde og vand) så jeg endte med at tilsætte vaniljeproteinpulver til dem for at gøre dem mere faste, og så overtrak jeg dem med 80 % chokolade og dryssede med frysetørrede hindbær ligesom dig, og de blev virkelig gode! :-) Jeg skal helt sikkert prøve din opskrift næste gang (og god ide at trille dem til kugler i stedet for barrer!) :-)

  Hvis du har lyst til at se mit resultat ligger de på min instagram :-)

  //@metteole

  • Kokosfløde er bare den faste del af kokosmælken :-) Du kan få det hele i fx Kvickly eller Føtex eller en helsekostbutik.