Et lille pip fra Sydfrankrig

Sydfrankrig bird pose crow pose yoga poolside christinebonde blog

Ét styks poolside crow pose!

Som den opmærksomme læser nok har bemærket, befinder jeg mig pt. i Sydfrankrig hvor jeg holder ferie med mine forældre og min kæreste. Endelig er jeg landet i mit ferieparadis, mit andet hjem, og jeg kender ikke et sted i verden hvor jeg hellere ville være. Vi har brugt de første dage på at komme helt ned i gear og vænne os til varmen, men for mit vedkommende har den allerede stået på en del motion. Jeg ved at der i dén grad er delte meninger om det at træne mens man er på ferie, men jeg kan udtrykke min holdning ganske enkelt: jeg kan simpelthen ikke lade være! Specielt ikke når vi bor i et område hvor der er et utal af muligheder for fysisk aktivitet på alle tænkelige måder. Indtil videre har den stået på tennis og en løbetur på bjerget som vi bor på, og jeg har det så fantastisk.

Om lidt vil jeg kravle under dynen, for i morgen ringer mit ur kl. 5.30 da vi skal ned og se solopgang på stranden. Jeg ville egentlig bare lige give lyd fra mig og i øvrigt høre om I er interesserede i at se hvordan jeg træner og spiser mens jeg er på ferie? I kan se et eksempel på min træning fra sidste år lige her eller følge med på Instagram her for at få et indblik i hvordan jeg holder ferie.

Translation: Finally! I’m in France, my second home! We live in an amazing area on a mountain with so many great opportunities to be active and enjoy the beautiful surroundings. I can’t think of one place in the world I’d rather be.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hvor ser det lækkert ud! Jeg plejer også altid at være i Sydfrankrig med min familie, men i år valgte vi for en gangs skyld at blive hjemme. Heldigvis kan jeg ikke klage over vejret herhjemme, men nøj, hvor jeg altså også bare elsker det franske terræn. En bette løbetur ændrer sig jo lige pludselig radikalt…

    Du må have en rigtig dejlig ferie – og jo, det kunne da være hyggeligt med lidt træningsupdates i ny og næ :-)