Hjemmelavet gurkemejelatte med ingefærshot

Hjemmelavet gurkemejelatte med ingefærshot

Hjemmelavet gurkemejelatte med ingefærshot

Så I da jeg viste denne gurkemejelatte på min Insta Story? Generelt giver jeg mange sneak peeks på mine køkkeneksperimenter via Instagram, så følg endelig med på min profil @christinebonde.

Da jeg i sidste uge blev overrasket af Nicklas med denne mælkeskummer, vidste jeg med det samme hvad jeg skulle bruge den til. Jeg har gået og snakket om gurkemejelatte i evigheder, og nu er jeg kommet frem til en opskrift som nok skal gøre mig lige så afhængig som folk der er afhængige af kaffe. Jeg glæder mig allerede til at nyde den i eftermiddag når jeg kommer hjem fra undervisning i YO.

Opskrift på gurkemejelatte med ingefærshot

Ingredienser til 1 glas:

Fremgangsmåde:

  1. Kom alle ingredienser (pånær kokosmælk) i en gryde og pisk det rigtigt godt.
  2. Giv det et hurtigt opkog og lad det hele simre i et par minutter.
  3. Skum kokosmælken i en mælkeskummer.
  4. Hæld grydens indhold i et højt glas og tilføj derefter den skummede kokosmælk.

 

Se også: Golden milk aka. gurkemejedrik

 

Jeg har efterhånden smagt mange udgaver af gurkemejelatte, men smagen på denne her har jeg dog aldrig oplevet før. Faktisk var smagen slet ikke som jeg havde regnet med, men heldigvis var det en positiv overraskelse. Meget endda. Denne gurkemejelatte smager som en kombination af Solero-is og Filur-is og er både varm og fyldig samt frisk og syrlig i smagen.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.