6 farverige smoothieskåle

6-farverige-smoothieskaale

Smoothieskåle klinger altså ikke helt så godt som det engelske smoothie bowls, men hey, det danske sprog uddør jo snart hvis vi bliver ved med at bruge de engelske betegnelser. Uanset hvilket navn man bruger, tror jeg ikke at en skål med lækre blendede sager og masser af drys på toppen går af mode lige foreløbig. Og heldigvis for det.

9 ud af 10 gange starter jeg min dag med en af de her smoothieskåle, men jeg kan også sagtens finde på at spise det til både frokost og aftensmad – i hvert fald de grønne af slagsen som ikke kun indeholder frugt. Fælles for dem alle er dog at de smager så godt at det næsten føles som en dessert. Der er især én af disse smoothieskåle som jeg vender tilbage til igen og igen fordi den både fylder mig masser af næringsrige og mættende ingredienser og samtidig tilfredsstiller min søde tand. Kan I gætte hvilken?

 

I mit opskriftsindex kan du finde smoothieskåle med …

… grønkål og friske krydderurter

… rødbede, rabarber og et kokos-swirl

… ingredienser som din hud vil elske

… spirulina (og en chokoladegranola der tager 5 min. at lave)

jordbær (som er ret så vanedannende)

blåbær og gemt grønt

 

Jeg kan klart anbefale at servere en omgang farverige smoothieskåle som en del af weekendens brunch hvis man lige vil imponere sine gæster lidt ekstra. Der er ikke ret mange der kan stå for sådan en lækker sag vil jeg vove at påstå.

Rigtigt god weekend til dig derude og tak fordi du følger med 💚

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.