Smoothie bowl med grønkål og friske krydderurter + “En dag i mad”?

Smoothie bowl med grønkål og friske krydderurter$ Smoothie bowl med grønkål og friske krydderurter3 Smoothie bowl med grønkål og friske krydderurter2

Således har min morgenmad set ud de sidste tre dage. Jeg har det med at genbruge den samme opskrift igen og igen hvis den fungerer første gang, og jeg ved da også godt hvad dagens første måltid skal bestå af i morgen… Når jeg laver smoothies følger jeg dog ikke en opskrift. Jeg afmåler i hvert fald aldrig ingredienserne, så nedenstående ingrediensliste er blot vejledende.

Ingredienser:

 • 1 frossen banan
 • 3 stængler grønkål
 • 1 håndfuld basilikum
 • 1 lille håndfuld persille
 • 1 scoop smagsneutral planteprotein
 • 2 dl frossen broccoli
 • 2 dl frosne grønne bønner
 • ½ tsk vaniljepulver
 • 2 dl mandelmælk

Fremgangsmåde:

 1. Kom de bløde ingredienser i blenderen efterfulgt af de frosne.
 2. Tilsæt til sidst mandelmælk og blend til en silkeblød konsistens.

Nu har jeg efterhånden mange gange givet et indblik i en typisk morgenmad for mig, så jeg overvejer at gøre det samme med de øvrige måltider. Er der stemning for en slags “En dag i mad”-indlæg hvor jeg viser et eksempel på alt hvad jeg spiser i løbet af en dag?

I’ve had this smoothie bowl for breakfast the last three days. I happen to eat the same things again and again if I find a recipe that I like.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Fedt, tak for dit input, Anne ? Jeg elsker også selv den type indlæg nemlig.

 • Hej you! 1. du er en af mine yndlingsbloggere i dk, så autentisk og fin blog :-D og 2. jeg er ikke fan af “en dag i mad” men det er mest fordi jeg synes det er så individuelt, og jeg VED at nogle kommer til at spejle sig i den slags indlæg, ofte på en dårlig måde. Men når det så er sagt, så er det jo DIN blog og hvis du har lyst, skal du helt bestemt lave det. Det er jo også sjovt at både skrive og læse – man skal bare huske bagsiden, ved jeg! Håber du kan følge mig <3

  • TAK for de pæne ord, Emilie! Hvor er du sød ? Og tak for dit input ift. den slags indlæg. God pointe som jeg helt klart lige vil tænke over ?

  • Jeg synes nemlig også det er meget sjovt at se den slags. Nogle gange for at blive inspireret, og andre gange bare fordi jeg er nysgerrig ;-)

 • Det er virkelig fedt med inspiration til greenies, da jeg ofte spiser det til morgenmad :) Jeg har aldrig prøvet med basilikum og persille i – gør det ikke smagen mindre morgenmads-agtig?

  • Dejligt at du kan bruge det ?
   Kan godt se hvad du mener, men jeg synes bestemt ikke den bliver mindre morgenmadsagtig – især ikke med basilikum. Jeg bruger faktisk ofte basilikum som en slags søder, da det gik op for mig at det ikke kun er noget der passer til en spaghetti bolognese ? Se fx denne opskrift:
   https://christinebonde.dk/groen-morgensmoothie-med-basilikum/
   Persillen skal man være lidt mere påpasselig med efter min mening, da den godt kan komme til at smage meget “grøn” (men det har jeg nu ikke noge imod) ?