Smoothie bowl med blåbær (og gemt grønt)

_MG_8601 _MG_8607 _MG_8614

Endnu en smoothie bowl – denne gang i en super enkel udgave. Ingredienslisten er i hvert fald både kort og simpel, og den lille smule grønt der har sneget sig ind tror jeg ikke engang at børn vil bemærke. Jeg overvejede at kalde det “En begyndebowle” da den er perfekt til dem der gerne vil afprøve det der med at putte grøntsager i en morgensmoothie, men samtidig gerne vil undgå at skulle investere i alle mulige dyre og specielle ingredienser. Jeg er begyndt at være meget mere minimalistisk i min madlavning primært af fordøjelsesmæssige grunde, men det er nu også meget rart ikke at skulle have gang i 117 forskellige ingredienser til én ret.

Opskrift på soothie bowl med blåbær 

Ingredienser
1 portion

  • 1-2 udstendede Medjool dadler (andre kan sagtens bruges, men så skal der muligvis bruges flere da Medjool dadler er ret store)
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • 75 g frosne blåbær
  • 200 g frossen broccoli
  • ½ tsk vaniljepulver
  • Væske til den ønskede konsistens (jeg brugte en lille smule cashewmælk)
  • Dine yndlingstoppings

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingrededienserne i en blender (det kan være en fordel at starte med væsken og de bløde ingredienser) og kør det hele sammen til en ensartet masse.
  2. Topping time!

Smoothien er selvfølgelig ikke sød som hvis den kun havde bestået af frugt, men det er heller ikke sådan at broccolien er det eneste man kan smage. Den smager allermest af blåbær med lidt syrlighed fra basilikum og sødme fra vanilje. Og hvis du ikke har prøvet at komme basilikum i din smoothie før, så giv det lige et forsøg! Jeg er ret sikker på at du vil blive positivt overrasket.

Christine_bottom_2

Indlægget indeholder reklame-links (læs mere om min reklame-politik her)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.