5 foodies du skal følge #1

Jeg vil vædde med, at uanset om dit Instagram-feed primært er fyldt med træning, bolig, skønhed, rejser, familieliv, kendisser, citater eller andet, så følger du også mindst én profil som kan et eller andet med mad. Måske er det din veninde som er vildt god i et køkken (eller din anden veninde som er vildt dårlig i et køkken), måske er det én eller anden sundhedsguru som du gerne vil lære nogle tricks af, måske er det den der nørd som altid formår at poste nogle videoer der får dig til at savle (som regel noget med kage, chokolade, pizza, kage, kage eller kage), måske er det madbloggeren som altid har en opskrift du lige skal afprøve, måske er det en af de der profiler der udgør én stor collage af madbilleder som bare er pæne at kigge på. En foodie af den ene eller anden art.

Jeg følger riiiigtigt mange af den slags – via alle mulige medier og på alle mulige kanaler – og her har jeg samlet 5 af mine Instagram-favoritter.

Du kommer direkte til den pågældende Instagram-profil ved at klikke på collagen.

5 foodies du skal følge2

Efter min mening kunne Josefine snildt være en af de der sindssyge madprofiler som har +100.000 følgere. Hun er simpelthen så kreativ med sine opskrifter og måden hun tager billeder på (prøv lige at se hvor smukke og stemningsfyldte de er?!), og jeg tror ikke der går lang tid før hun overtager verdensherredømmet – altså sådan Instagram-wise i hvert fald 😛

5 foodies du skal følge34

Jeremy Princi er en af mine yndlingsmadnørder på den mandlige side. Han er utroligt dygtig til at formidle sin store viden om bl.a. fermentering, optimal dyrkning af afgrøder, sammenhængen mellem en sund tarmflora og optimalt velvære – alt sammen serveret på en måde der både er simpel, oldschool, nytænkende og inspirerende.

@tilde_mathilde

Jeg er muligvis lidt farvet her eftersom jeg kender Mathilde i virkeligheden, men det gør bestemt ikke min anbefaling mindre reel. Mathilde er indbegrebet af madglæde, og hendes begejstring over selv de mest simple ting er bare så herlig! Hendes livsfilosofi er ret minimalistisk men hendes mad er totalt overdådig og smuk at se på. Den viser hendes nysgerrighed på den plantebaserede livsstil og hvordan man nærer sin krop gennem ikke kun mad men også bevægelse og refleksion.

5 foodies du skal følge3

Jeg er slet ikke i tvivl om at Kasper kan kan trylle i et køkken, og jeg synes det er vildt hvad han kommer op med af flotte og lækre opskrifter som alle er plantebaserede. Derudover elsker jeg hans captions som ofte indeholder en lille historie, noget informativt om retten eller bare en random, sjov kommentar.

5 foodies du skal følge1

Anette har valgt et virkelig godt brugernavn, for det passer i dén grad på det indhold der fylder hendes feed. Mad med glød! Mad der er smuk og farverig at se på, og mad der med sin høje sundhedsværdi helt sikkert vil give glød i kinderne hos den der spiser det. Jeg får sådan en fornemmelse af at der virkelig er kærlighed og sjæl i den mad hun deler, og jeg elsker kombinationen af den gammeldags og moderne madlavning.

Følger I nogle af dem i forvejen? Eller kan I anbefale nogle andre at følge? Jeg vil gerne høre hvem I bliver inspireret af på Insta-madfronten 😃

Five foodies to follow on Instagram. These are some of my favorites.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Tak for insta inspiration😊👍🏻
  Jeg følger mange gode; her er et lille udvalg –
  @madogkaerlighed
  @frokenkraesen
  @ditsen
  @hapsengewesen
  @coconutlove_
  😊