SUND HVERDAGSMAD: Let salat med avokadodressing

SUND HVERDAGSMAD: Let salat med avokadodressing SUND HVERDAGSMAD: Let salat med avokadodressing

Det er godt nok lang tid siden at jeg har fået en simpel, grøn salat til aftensmad. Faktisk sker det nærmest aldrig, nu hvor jeg tænker over det. Jeg plejer sjovt nok altid at nævne salat (især iceberg), tomat og agurk når jeg skal beskrive den mest kedelige salatkombination, og selvom det her er lidt derhen af, var det bestemt ikke kedeligt. Så inden du putter mig i “Folk der går op i sundhed spiser heller ikke andet end salat”-kassen, så prøv den her. Den er lige så fuld af smag som den er simpel!

Salaten indeholder:

 • Rød hjertesalat
 • Babyspinat
 • Cherrytomater
 • Agurk
 • Oliven
 • Dressing af en most avokado, citronsaft og saft fra et glas surkål
 • Et drys afskallede hampefrø

Det er altså ikke altid jeg gider at lave aftensmad, som indebærer at jeg både har gang i ovnen, stegepander og gryder. Det tog mig vel ikke mere end 10 minutter at lave den her salat, men jeg kan godt afsløre at det tog mig noget længere tid at spise den. Den mættede overraskende meget! Nem og sund hverdagsmad, sådan.

Here’s another example of a healthy and simple everyday meal. It’s very rare that I serve myself a simple green salad but after having this for dinner a couple of days ago, I’m definitely going to do it more often. It’s just as tasty as it is easy to make.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Så er vi to. :D
  og jeg elsker mig selv for det når jeg laver salat i stedet for tung varm mad.
  Man bliver bare mæt på en bedre måde!