Apropos ikk’ noget: Benedict Cumberbath, Stranger Things & manglende grønne fingre

Apropos ikk' noget: Benedict Cumberbath, Stranger Things & manglende grønne fingre

Det sker efterhånden ret tit at jeg starter en sætning med “Apropos ikk’ noget…”. Sandsynligvis fordi jeg ofte har nogle meget tilfældige og totalt-ude-af-kontekst-agtige strøtanker, som jeg lige pludselig har behov for at dele. Det kan både være noget jeg har tænkt over længe og noget der bare lige har rumsteret i mit hoved i et par minutter. I dag vil jeg vende mit hoved på vrangen og dele nogle af mine seneste aproposer med jer. 

Så, here goes. Apropos ikk’ noget:

 kunne vi ikke godt opfinde en gestus som er en mellemting mellem et kram og et håndtryk? Jeg synes tit jeg er i en situation hvor et håndtryk virker alt for formelt og et kram er en lille smule grænseoverskridende.

jeg har det vildeste crush på Benedict Cumberbatch efter at have slugt alle afsnit af Sherlock. Han er jo på ingen måde den typiske hunk eller noget i den dur, men det er måske netop derfor at jeg er totalt forgabt i ham. Hans dybe stemme (vidste I fx at det er ham der lægger stemme til dragen Smaug i Hobitten?), hans øjne, hans fucking skarpe kindben, hans lækre posh-accent. Ja tak til det hele.

min træningsmotivation er høj i øjeblikket. Det skyldes faktisk mange forskellige ting – bl.a. at jeg er startet til crossfit (som I meget snart kommer til at høre mere om) sammen med min dejlige veninde Karoline, og at jeg i gennem YO har fået en endnu større kærlighed til yoga og generelt det at være god ved min krop. En tredje ting er jeg har fået øjnene op for Sarahs Day på YouTube. Hun har den vildeste fysik og en virkelig god tilgang til både kost og træning.

 jeg glæder mig ufatteligt meget til sæson 2 af Stranger Things som vist nok kommer til efteråret. Hvis ikke I har set den serie, kan den virkelig anbefales!

 hvis jeg havde penge til (og brug for) en kontorplads, ville jeg elske at være i NOHO! Det er de fedeste omgivelser. Alt er pænt og skriger bare på at blive fotograferet. Selv trapperne.

 den der taktik med skiftevis at follow og unfollow på Instagram bare for at gøre opmærksom på sig selv burde forbydes.

 jeg er snart halvvejs i mit Invisalign-forløb! I morgen skal jeg nemlig begynde på skinne nummer 19 ud af 37. Det er altså vildt nok at jeg allerede har rendt rundt med et gennemsigtigt gebis i mere end 4 måneder.

 mit venstre håndled driller, og det har det faktisk gjort i et par uger nu. Jeg ved simpelthen ikke hvad det er, men det gør ondt at lægge vægt på hånden, hvilket sætter mig lidt tilbage i forhold til mit håndstandsprojekt. Jeg gider ikke gå til lægen fordi 1) jeg kan først komme til om 2-3 uger og 2) jeg bliver sandsynligvis bare anbefalet hvile eller ordineret noget smertestillende.

 jeg har hjemve og savner Jylland rigtigt meget lige for tiden.

 det her Strala-event var SÅ sjovt! Og meget hårdere end jeg havde regnet med. Skud ud til seje, dygtige Malene.

 på trods af at jeg ikke drikker kaffe, har min nye mælkeskummer åbnet en helt ny verden af muligheder for mig. Matchalatte må være det næste der skal prøves. Hvilken matchapulver kan I anbefale?

 mine planter i lejligheden trænger til kunstigt åndedræt (eller vand eller jord eller hvad pokker sådan nogle lever af). I lang tid var jeg ellers ret stolt af, og nok også overrasket over, hvor godt det gik med at holde dem i live, men i løbet af de sidste par uger har jeg slået 2-3 stykker ihjel.

 

Har I nogle tilfældige strøtanker I har lyst til at dele?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Mine planter halter altså også virkeligt for tiden! Og ligesom dig har de ellers trivedes fantastisk hidtil. Måske det har noget med vejret lige nu at gøre? Irriterende er det i hvert fald!

    • Årh ja, jeg har slet ikke tænkt på at det måske kan skyldes vejret. Skal vi ikke bare bruge dét som undskyldning i stedet for at indrømme at vi måske ikke har så grønne fingre? 😉

  • Tjek app’en Koubachi. Der kan du indtaste dine planter og så fortæller den dig hvornår de har brug for vand, gødning osv. :) SÅ smart!