Nyt træningsprogram (kun med én øvelse)

Nyt træningsprogram - lær at lave håndstand christinebonde.dk

Shorts fra Nike (link), sports-bh fra GAP (link), sko fra Nike (link)

Jeg har ikke haft et træningsprogram i evigheder. I hvert fald ikke et som er lavet af en anden end mig selv. Det blev der lavet om på i formiddags, hvor jeg fik et meget simpelt et af slagsen. Det indeholder nemlig kun én eneste øvelse – i hvert fald indtil videre.

Læs også: Jeg gider ikke træne

Nogle af jer kan måske huske at jeg i en periode var meget hooked på at arbejde mig hen imod en fri håndstand (se bare HER, HER, HER, HER, HER og HER). Dengang brugte jeg en række støtteøvelser som jeg vekslede mellem og sammensatte til mit eget lille træningsprogram. Jeg var egentlig nogenlunde vedholdende og syntes virkelig det var spændende at udfordre mig selv på en helt anden måde, men en skade og manglende motivation satte mig lidt ud af spillet.

Nu vil jeg tilbage på sporet, men denne gang skal der mere struktur på. Jeg har allieret mig med en ret så dygtig træner og coach, Niels Jørgensen, som holder til i Butcher’s Lab. Det var et rent tilfælde at jeg faldt over Niels på Instagram men jeg blev med det samme vildt imponeret over hvordan han kan bevæge sig. Noget så simpelt som at være god til at bevæge sig er virkelig noget jeg er fascineret af. For mig er træning nemlig langt mere end at kunne løbe langt, løfte tungt og være stærk og hurtig. For mig handler træning også om at udfordre kroppens bevægelsesmønstre og have det sjovt med at udforske netop dét. Deraf får man et virkelig godt fundament for alle de førstnævnte ting.

Læs også: Træning, træning, træning… Eller bevægelse?

Men for lige at vende tilbage til det der træningsprogram… Ja, det består vitterligt kun af én øvelse, men det er én øvelse som jeg skal lave i tre forskellige varianter. Øvelsen består ganske enkelt i at stå på hænder op ad en væg, men detaljerne er lidt mindre simple. Om 3 uger skal jeg igen mødes med Niels og lægge nogle nye progressionsøvelser ind i programmet. Jeg glæder mig til at komme i gang og selvfølgelig især til at mærke de første ganske få sekunder i en fritstående håndstand. Jeg kommer til at opdatere meget mere om forløbet, så jeg håber at I har lyst til at følge med i mit lille håndstandsprojekt!

Indlægget indeholder affiliate.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.