Quinoasalat med bønner, blåbær og basilikum

_MG_8203
_MG_8201Nogle gange er det de mest tilfældige og impulsive opskrifter der bliver de bedste. Det er i hvert fald tilfældet for denne salat. Faktisk blev den så god at den allerede er blevet en af mine favoritter. Jeg spiser den både til aftensmad, morgenmad og frokost, og den er også lækker med f.eks. spejlæg, hårdkogte æg, en hakkebøf, røget laks eller bare som den er.

1 dl quinoa
En håndfuld grønne bønner
En håndfuld ærter
En lille håndfuld blåbær
¼ potte basilikum
½ rødløg
1 fed hvidløg
½ avokado

Skyl quinoaen (for at fjerne saporin som har en lidt bitter smag) og kog den efter anvisningen. Svits hvidløg og rødløg på panden (jeg brugte kokosolie til stegning). Tilsæt derefter bønner, ærter og den kogte quinoa. Vend det hele rundt og krydr evt. med lidt salt. Hæld det på en tallerken og tilsæt basilikum, blåbær og avokado. I dag tilføjede jeg også nogle kokoschips.

Translation: This is one of my favorite salads! It consists of quinoa, green beans, peas, blueberries, fresh basil, red onion, garlic, avocado, and some coconut chips.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.