12 plader chokolade senere (10 opskrifter med chokolade)

12-plader-chokolade-senere-10-opskrifter-med-chokolade-1

I dag har jeg spist det sidste stykke chokolade. Altså det sidste stykke af de 12 plader som jeg havde med hjem fra min sommerferie i Sydfrankrig for 3 måneder siden. 12 plader chokolade på 3 måneder… Den lader vi bare lige stå lidt.

Læs også: Frankrig 2016 – ferieminder og fraklip

Jeg er en kæmpe chokoladegris, og det er nok min foretrukne spise når vi snakker søde sager og slik. Derfor er det også meget underligt at min godteskuffe pt. ikke længere er fyldt til bristepunktet med chokolade. Det er jeg vist nødt til at få lavet om på når der skal handles ind senere i dag. Der skal bare være god, lækker, mørk chokolade inden for rækkevidde!

Som en lille hyldest til det brune guld, har jeg samlet 10 af mine bedste opskrifter med chokolade nedenfor (alle er sukkerfri, glutenfri og sukkerfri):

1 ⎠ Hjemmelavet chokolade med poppet quinoa

2 ⎠ Lion bar i sundere forklædning

3 ⎠ Chokoladedonuts med chokoladeglasur

4 ⎠ Vegansk kiksekage uden hvidt sukker

5 ⎠ En rund efterligning af Toblerone

6 ⎠ Nemme bananvafler med chokoladesauce

7 ⎠ Fudgy chokoladebrownies med nøddeknas

8 ⎠ Chokoladekage med kun 5 ingredienser

9 ⎠ Sprød fennikelsalat med lakrids og chokolade

10 ⎠ Crunchy bønnebar med chokolade

 

Har I prøvet nogle af opskrifterne? Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre hvad I synes om dem – især hvis I har noget konstruktiv feedback ☺️

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.