VIDEO: Fluffy jordbærsmoothie (smoothie bowl)

video-fluffy-jordbaersmoothie-smoothie-bowl-1-2

video-fluffy-jordbaersmoothie-smoothie-bowl-1-1

Jordbærsmoothie som minder om en blanding af soft ice og god gammeldags guf?

Intet mindre – og opskriften får du her.

Dette er nok min yndlingsspise lige pt. Ikke kun fordi den smager sindssygt lækkert og mætter overraskende meget, men også fordi mine tænder er ret så ømme i de her dage pga. mine Invisalign-skinner. Men altså, jeg klager bestemt ikke over at være tvunget til at indtage blød mad når jeg kan få sådan en lækker sag. Faktisk spiste jeg den både til morgenmad og aftensmad i går, og jeg regner med at gøre det samme i dag.

Opskrift på jordbærsmoothie

Ingredienser
1 stor portion

 • 300 g frosne jordbær
 • 2 udstenede Medjool dadler
 • 2 store spsk kollagen (det er dét der gør tricket og giver den seje, luftige konsistens)
 • 1 håndfuld frisk basilikum
 • En lille smule vand (bare lige nok til at blenderen kan køre)

Fremgangsmåde

 1. Kom alle ingredienserne i en blender (jordbærrene til sidst) og blend til en ensartet konsistens.
 2. Server i en skål og pynt med masser af toppings.

Husk at du kan følge med i mit videounivers på Youtube lige HER. Jeg arbejder virkelig på at få lavet mere videoindhold, men kom endelig med input til hvad I gerne vil se (og eventuelle tips til at overkomme det grænseoverskridende i at snakke til et kamera).

Christine_bottom_2

Indlægget indeholder reklame-links (læs mere om min reklame-politik her)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Du er min absolutte favorit blogger! Jeg vild med dine mange kreative opskrifter med spændende ingredienser, flotte billeder, din måde at forholde dig kritisk til samtlige sundhedstendenser med dine mange refleksioner, indholdsrige og dybdegående indlæg.. Jeg kunne blive ved! Du giver i hvert mig lyst til at udforske det vegetariske køkken :-)
  Kan man købe kollagen i helsekosten eller skal man en tur på nettet?
  Du må have en skøn dag!

  • TUSIND tak, Sara! Det var da bare den dejligste kommentar at få. Det gør mig så glad!
   Jeg ved faktisk ikke om kollagen kan fås i helsekosten (mon ikke det kan), men jeg bruger den fra Great Lakes fordi den er super god kvalitet. Nogle gange kan man også være heldig at finde den på Amazon til lidt billigere penge.
   Rigtigt god dag og glædelig 1. december til dig ⭐️

  • Hej Kristine! Jeg har lige sat et nyt link ind, som gerne skulle virke nu :-)