TO DO-liste for maj

to-do-liste-for-maj-1

For første gang i lang tid har jeg det virkelig sådan “Hvor blev tiden af?!”. Jeg kan vitterligt ikke forstå at vi allerede er i maj. Om en måned er det praktisk talt sommer! Ifølge kalenderen i hvert fald. Men okay, det gør mig ikke noget at vi nærmer os de varmere og mere solbeskinnede måneder. Tværtimod. Jeg plejer faktisk ikke være en af dem der brokker sig over hvor sjældent solen skinner i Danmark, men i øjeblikket kan jeg virkelig mærke at jeg mangler en eller anden form for boost som solskin giver mig. Det var i hvert fald hårdt at komme hjem fra Frankrig med 20 grader og solskin hver dag til Danmark hvor det nærmest har været efterår lige siden. Summer, hurry up please!

I maj skal jeg:

1 ⎠ starte forfra med mit Invisalign-forløb. Altså, ikke sådan helt forfra, men jeg skal starte i et nyt forløb og dermed tilbage på skinne nr. 1. Lige nu er jeg egentlig på skinne nr. 27, men eftersom mine skinner lige pludselig ikke passede som de skulle, fik jeg lavet en ny skanning af mine tænder i sidste uge. Resultatet af skanningen er blevet sendt til USA hvor Invisalign-eksperterne producerer nye skinner som passer til mit nye forløb. Det betyder at jeg pt. går og venter på at skinnerne bliver sendt til Danmark så jeg kan komme videre i min behandling. Det er lidt øv at det får mit forløb til at trække ud, men 3-4 uger fra eller til, når hele forløbet måske kommer til at vare 2 år i alt, er jo faktisk ingenting…

2 ⎠ måske lave en ny video med månedsfavoritter? Som jeg forklarede her, gik der alt muligt galt med teknikken da jeg filmede mine favoritter for marts, og jeg orkede simpelthen ikke at filme det om for 5. gang. Men nu er jeg efterhånden blevet ret gode venner med mit nye kamera, så jeg kunne jo give det et nyt forsøg og i stedet dele mine favoritter fra april med jer.

3 ⎠ gøre min miniguide til Island færdig. Åhhh, hvor har det lang bare gjort indtryk på mig! Selvom vi un havde 5 dage deroppe og faktisk ikke havde planlagt noget på forhånd, fik vi simpelthen så mange oplevelser om fortjener at blive delt.

4 ⎠ forsøge at komme tilbage på sporet med min håndstand. Jeg var sat lidt ud af spillet pga. et dårligt håndled, men smerterne er heldigvis helt væk nu. Niels har hjulpet mig med en ny plan med en lidt anden tilgang til hvordan jeg skal lære det.

5 ⎠ til New York hvor jeg skal deltage på et yogakursus i 2 dage og lege turist i 4 dage. Jeg glæder mig SÅ meget! Jeg har været i USA én gang før da jeg var 18 år og var en måned på sprogskole i Miami, men jeg har altid ønsket mig at opleve mere over there.

6 ⎠ lave en plan over alle de spisesteder jeg skal besøge i New York. Det er nærmest det jeg glæder mig allermest til; at udforske madscenen og få en masse inspiration på dén front. Jeg skal bogstaveligt talt spise mig i gennem New York de første 4 dage af turen!

7 ⎠ begynde at bruge app’en Headspace igen så jeg forhåbentlig kan blive bedre til at få mediteret. Jeg vil så gerne inkorporere det som en fast del af min hverdag. Det behøver ikke nødvendigvis være decideret meditation, men bare lige 2, 5 eller 10 minutter hvor jeg tuner ind på mig selv og mit åndedræt, lukker alt andet ude og nulstiller mit system. Jeg ved simpelthen ikke hvorfor det er så svært for mig at få gjort. Det er jo ikke svært at finde tid til, og jeg ved hvor godt det er for mig. Nu har jeg i hvert fald hentet app’en ned (igen), så

8 ⎠ afholde et Strala Yoga-event i YO Studios lørdag den 27. maj. Eventet er gratis og åbent for alle, så I skal være så velkomne til at kigge forbi til en sjov, svedig, legende og udfordrende yogaklasse som på mange måder adskiller sig fra de mest udbredte yogaformer.

9 ⎠ teste opskrifter til min kommende kogebog. Jeg tvivler på at jeg når at blive færdig inden måneden er omme, men nu må vi se. Jeg har på fornemmelsen at den her del af kogebogsprojektet – at afprøve opskrifterne – er mere omfattende end jeg lige regner med, så der skal virkelig knokles for at komme i gennem de 100 opskrifter.

10 ⎠ i gang med at læse bogen Lev mere tænk mindre. Jeg håber faktisk at den kan hjælpe mig med netop dét; at tænke lidt mindre så jeg kan bruge tiden på at være mere til stedet i nuet. Jeg bruger simpelthen alt for meget tid på at spekulere, gruble, overveje og bearbejde… Kender I det?

11 ⎠ bruge mere tid udendørs og gå flere ture. Måske endda træne udenfor. Jeg er optimist og tror på at foråret er her lige om lidt.

Hvad har I af planer i den sidste måned inden sommeren forhåbentlig rammer os?

Christine_bottom_2

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate-link.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Et par uger til eller fra er ingen ting i et bøjleforløb :)
    Jeg fik også mine togskinner af senere end planlagt (var endda oppe ved tandlægen på den originale dato for bare at få at vide de ikke kunne fjerne den endnu :b) og den blev endda også fjernet i to omgange, da den endelig kom af.

    Men i det lange løb føles det som ingen tid! Selvom det er trælst at skulle begynde lidt fra skratch igen :)

    • Du har så ret 😊 Egentlig har jeg heller ingen fast dato for hvornår mit forløb er slut, da man netop ikke kan forudsige, om tænderne rykker sig præcist som man har regnet sig frem til via de skanninger der bliver lavet. Jeg må bare op på hesten igen og væbne mig med tålmodighed 😉