100% plantebaseret + rabatkode til jer

100-plantebaseret-rabatkode-til-jer-1

100-plantebaseret-rabatkode-til-jer-2

Indlægget indeholder reklame, da jeg har modtaget produkter ifm. test og giveaway.

Halløj folkens! Jeg er lige hoppet ud af køkkenet for at tage en pause fra opskrifterne der skal testes i dag. Selvom jeg godt vidste hvad det indebar at udvikle opskrifter, må jeg indrømme at det her kogebogsprojekt er hårdere – eller i hvert fald mere omfattende – end forventet. Det går dog lidt lettere end i går hvor jeg brugte flere timer på en enkelt kage, som blev ved med at drille mig. Det er ikke fordi opskriften er kompliceret, for den endte faktisk med at blive utroligt simpel, men jeg blev bare ved med at finde små detaljer som jeg gerne liiige ville finpudse. Sødme, tekstur, udseende, temperaturen på ovnen, smagskombinationerne… Det hele skal i hvert fald være gennemtestet inden jeg bliver tilfreds nok til at opskriften ender i kogebogen.

Jeg kan faktisk ikke huske om jeg har fortalt det her på bloggen, men det bliver en 100% plantebaseret kogebog med desserter og søde sager. Det betyder at alle opskrifterne udelukkende kommer til at bestå af ingredienser fra planteriget. Er man vant til klassiske danske desserter, lyder det nok som noget nær en umulig opgave at lave desserter uden æg og smør, men jeg glæder mig så meget til at vise at det ikke er tilfældet.

Se også: “Jamen er du ikke veganer?”

I den forbindelse har jeg teamet op med GOVEGO.DK som er en 100% plantebaseret webshop. De har været så søde at sende mig en kæmpe goodie bag med produkter som jeg kan bruge til at eksperimentere med mine opskrifter (og som kan give lidt motivation når jeg synes det er hårdt… #chokoladehjælperaltid, ahem…). Jeg har modtaget alt hvad I ser på billedet; gærflager, tamari, pesto, vegansk smør (den smager SÅ godt), daddelsirup, peanutbutter, agar agar-pulver (genialt produkt til veganske desserter), chokolade fra Loving Earth (min number one guilty pleasure i øjeblikket!), ketchup (helt uden sukker og crap), müsli og en pulvermix med greens. Og bare rolig – jeg kommer ikke til at bruge hverken pesto eller ketchup i mine dessertopskrifter ;-)

Ved brug af rabatkoden christine får I 15% på alle ikke nedsatte varer til og med søndag den 7/5. 

Og det stopper ikke der. Hvis I kunne tænke jer en goodie bag ala min, skal I holde øje med min Instagram hvor jeg snart afholder en ret så lækker konkurrence 💚
Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.