Links jeg ka’ li’

links-jeg-ka-li

1 ⎠ Hvad er der nu galt med at have en forkærlighed for pæn mad i runde skåle?

2 ⎠ Jeg elsker Camillas svar til ovenstående.

3 ⎠ To Meat Or Not To Meat? Halvanden times podcast som i dén grad sætter nogle tanker i gang og som lige fik mig til at undersøge mr. Daniel Vitalis nærmere.

4 ⎠ Har du styr på din work-life-balance?

5 ⎠ Kvinden bag BODYFLOW og Chief Creative Officer for Les Mills (eller bare mor-Mills) er en af de mest inspirerende kvinder, og når hun åbner munden, lytter jeg til hvert. eneste. ord.

6 ⎠ Uha, hvor er der mange meninger om det nye JO:GA – især på baggrund af denne artikel. Hvad siger I? Jeg kunne skrive et helt indlæg omkring det – ikke kun om selve konceptet, men måske i højere grad folks reaktion på det…

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Jeg var faktisk meget begejstret for konceptet, da jeg læste artiklen om Jo:ga, for jeg synes, de udvider markedet og giver flere muligheder for folk, der gerne vil den slags. Men jeg kan også godt se nogle punkter, hvor der kan rettes kritik imod at bruge delelementer fra yoga i en anden praksis, hvor alt indre liv tages ud af ligningen. Jeg er egentlig ret interesseret i, hvad du mener om det, hvis du har lyst til at skrive et indlæg? :)

    • Tak for input, Anna! Dem må du godt komme med noget oftere 😜
      Jeg er meget enig med dig. Jeg ville egentlig gerne svare kort på din kommmentar, og jeg nåede da også lige at få skrevet “Jeg burde tage mig sammen og skrive det indlæg, men jeg kan lige komme med et par af mine tanker her – ultrakort.” og så fik jeg ellers hamret løs på taterne, hvilket endte i et alt for langt svar som altså bliver til et indlæg i stedet 😉 Jeg håber du vil læse med dér også.