VIDEO HAUL: Økologiske indkøb fra Botanic

video-haul-oekologiske-indkoeb-fra-botaniq

Halløj søde mennesker! I dag er desværre min sidste dag i mit andet hjem her i Sydfrankrig (i hvert fald i denne omgang) for jeg rejser nemlig hjem i aften. Det er jeg bare slet ikke klar til. Godt jeg kan se frem til hele tre uger når jeg skal herned igen til sommer. Vejret har faktisk været helt sommeragtigt hernede og i dag var ingen undtagelse. Faktisk var det så godt at jeg var modig nok til et dyp i poolen hvor vandet kun lige havde sneget sig op på 19 grader. Jeg har også suget alt det solskin til mig jeg kunne turen går tilbage til efterårsagtigt vejr i Danmark.

En anden ting jeg også lige skulle nå inden hjemrejsen var faktisk at slå et smut forbi Botanic, som er et af mine yndlingssteder at handle hernede. Botanic er en kombination af et have-/plantecenter, et økologisk supermarked og en helsekostforretning – aka. det rene mekka for en som mig. Jeg elsker at handle der. I virkeligheden elsker jeg bare at være der. At gå og snuse rundt, blive inspireret og nyde synet af økologiske varer, grønne planter og smukke blomster. Call me crazy, men der er nærmest noget helt meditativt over det for mig.

Se også: Frankrigs svar på Whole Foods: BIOMONDE

Men nu til det som dette indlæg egentlig skulle handle om. Videoen! En vaskeægte snakkevideo som jeg åbenbart synes det skal hedde. Det er i hvert fald det som flere af jer har efterspurgt, og nu kommer det endelig i form af en haul hvor I kan se mine økologiske indkøb fra Botanic tidligere på ugen.

Jeg er stadig helt grøn i alt det her videohalløj, og jeg kører det bare i allerbedste trial-and-error-stil. Jeg har simpelthen valgt bare at kaste mig ud i det uden at komme med lange introduktioner og forklaringer og uden at kede jer med hvor meget tilvænning det kræver her i starten, hvor udfordret jeg er på det tekniske osv. (det kan I måske fornemme på de første klip…). Jeg sætter dog virkelig, virkelig stor pris på jeres feedback, så jeg håber I vil komme med inputs hvis I har ris eller ros til videoen eller ønsker til kommende videoer 💚

 

Husk at I også kan følge mig på YouTube og se alle mine videoer lige HER.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Christine.
  Fed video!
  Jeg er også kæmpe fan af at kigge supermarkeder når jeg er ude og rejse.
  Lige nu er jeg på et udvekslingsophold i Østrig og jeg går lidt for meget amok i deres super lækre øko supermarkeder! Har vi sådan nogle i Danmark? Jeg synes ikke lige jeg kan komme i tanke om nogle rent øko supermarkeder?

  Nå, men jeg vil egentligt bare høre dig ang. mælk. Som du nævner i videoen bruger du normalt kokosmælk fordi det ikke indeholder så meget mærkeligt. Jeg leder selv efter en god plantemælk, da jeg virkelig godt kan lide mælk i min kaffe og på havregryn, men jeg er ikke særlig glad for alle de typer af plantemælk med 1000 ingredienser, og så har jeg problemer med smagen og konsistensen af nogle af dem. Det bedste jeg har fundet er en kokosmælk/drik men den indeholder også mærkelige ting. Så mit spørgsmål er: Når du siger kokosmælk, mener du så kokosmælk på dåse, eller har du fundet en type af kokosmælk (altså ligesom andre plante mælk, i liter form) der ikke indeholder alt muligt mærkeligt?
  For jeg synes at det hurtigt bliver besværligt hvis jeg skal åbne en dåse kokosmælk hver gang jeg skal have kaffe eller lign. og jeg behøver ikke at have det tykke ovenpå med i min kaffe heller :P

  Tak for en super fed blog! Jeg glæder mig enormt meget til at få fingrene i din kogebog når den kommer ud!
  Mange hilsner
  Alberte

  • Åh, tak for din kommentar, Alberte! Det gør mig så glad at du kan lide videoen og min blog og især at du glæder dig til min kogebog. Made my day 😊
   Jeg tror faktisk ikke vi har den slags økologiske supermarkeder i DK. Det tætteste vi kommer på det er nærmest SuperBrugsen på Nørrebrogade (fordi udvalget af økologi er så exceptionelt stort) eller LøsMarket (som både er økologisk, bæredygtigt og emballagefrit). Ift. mælk mener jeg både kokosmælk på dåse men også kokosmælk på karton. Dem på karton er dog som regel ikke 100% kokosmælk men en blanding af kokos og ris. Til gengæld indeholder de hverken olie, sødning, stabiilseringsmidler eller tilsætningsstoffer. Højst en smule naturlig kokosaroma og lidt salt. Jeg kan ikke huske navnet på den jeg bruger pt., men jeg mener at Provamel har en variant som jeg før har anvendt :-)