VIDEO: Akroyoga ala. The Yoga Challenge

video-akroyoga-ala-the-yoga-challenge

Godmorgen folkens! Jeg håber at I allerede er i gang med at nyde weekenden.

Tidligere på ugen mødtes jeg med min skønne veninde og tidligere bachelormakker for at afprøve the Yoga Challenge. Som jeg nævnte her, er jeg blevet ret vild med akroyoga, og i videoen kan I nok fornemme hvorfor. Jeg har faktisk aldrig prøvet akroyoga, og jeg ved heller ikke om jeg må kalde det dét, men jeg synes det er møghamrende sjovt og virkelig udfordrende! Det er indbegrebet af den måde jeg elsker at træne på. Træning kan være så meget andet end at løbe en tur eller løfte tunge vægte. Træning handler for mig om at få bevæget min krop så alsidigt som muligt. Hvis jeg samtidig er i godt selskab og har det sjovt mens jeg gør det, kan det vist ikke blive meget bedre.

Akroyoga eller ej – vi har i hvert fald kastet os ud i The Yoga Challenge hvilket resulterede i at vi endte i en hel del mere eller mindre akrobatiske yogastillinger. The Yoga Challenge (i hvert fald denne) er et YouTube-fænomen som i al sin enkelhed går ud på at man forsøger at lave en række yogaøvelser sammen med en partner. Jeg har set rigtigt mange af den slags videoer på YouTube, og jeg synes det er så sjovt og hyggeligt. Det er også ret interessant at se hvor mange forskellige måder man kan komme ind (og ud) af stillingerne på.

I virkeligheden betragter jeg slet ikke det her som træning men en alternativ måde at mødes med en veninde på. Jeg håber I synes om videoen og at den måske kan inspirere jer til at gøre noget andet end at drikke kaffe næste gang I skal mødes med en god ven eller veninde. Om ikke andet blev I forhåbentlig underholdt!

Har I prøvet “rigtig” akroyoga? Eller The Yoga Challenge?
Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.