Links jeg ka’ li’

links-jeg-ka-li

1 ⎠ Vi ved tilsyneladende ikke ret meget om p-piller og deres effekt på kvinders sundhed. Et helt nyt studie (som både var double blind og randomiseret) har forsøgt at undersøge om pillerne kan føre til depression, og resultaterne indikerer at kvinders humør, energiniveau og generelle livskvalitet påvirkes negativt af dem…

2 ⎠ Det er ikke kun et p-pille-stop der kan slå kvinders cyklus ud af kurs. Modellen Emma Quinlan har bl.a. åbnet op omkring hvordan hun mistede sin menstruation i 4 år fordi hun følte sig nødsaget til at leve op til idealet om en tynd og perfekt “Insta-worthy” krop.

3 ⎠ Jeg får lyst til at kaste mig ud i dette genplant-dine-frugter-og-grøntsager-projekt så jeg kan lave mine egne jordbær i køkkenet.

4 ⎠ Når turen går til New York om små 3 uger, skal jeg helt klart prøve at spise på by CHLOE, som er et plantebaseret sted jeg har fået rigtigt mange anbefalinger på. Altså, jeg skal sådan set bare spise mig gennem hele byen, men lige præcis dét sted glæder jeg mig ekstra meget til at smage på.

5 ⎠ Jeg vil såååå gerne eje disse træningssko!  Faktisk har jeg haft øje på lige præcis dén model i evigheder, men jeg syntes aldrig at farvekombinationen var helt rigtig. Nu er de der endelig i en toplækker farve, og jeg har virkelig lyst til at købe dem inden de er udsolgt, men jeg prøver at modstå fristelsen og sige til mig selv at jeg skal finde dem i New York hvor de forhåbentlig er billigere.

Christine_bottom_2

Indelægget indeholder reklame-link.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Dollaren er høj, så det er ikke sikkert de er billigere. Det oplevede jeg mange gange, da jeg var der. Fordi der også kommer 10-15% tax oven i prisen du ikke ser. Og ja glæd dig til by chloe! Uhm deres burger og taco salad!! Mums!!!

    • Nå for søren! Ej, tak for heads up. Jeg havde slet ikke tjekket op på det. Måske skal jeg bare slå til med det samme så ;-) Glæder mig SÅ meget til By CHLOE!