Apropos ikk’ noget: Akroyoga, GPS og “Min fede træner”

apropos-ikk-noget-akroyoga-gps-og-sherlock
apropos-ikk-noget-akroyoga-gps-og-sherlock2

{ Jeg er blevet udfordret maximalt på balance, kropskontrol, mod, fleksibilitet og hvor-længe-kan-du-blive-ved-med-at-grine-uden-at-få-en-fibersprængning-i-kæbemusklerne }

Er I klar til endnu en omgang totalt-ude-af-kontekst-agtige strøtanker?

Apropos ikk’ noget:

 jeg er blevet totalt hooked på akroyoga! Eller… Jeg ved faktisk ikke helt om det er decideret akroyoga. Men den anden dag fik jeg overtalt min veninde til at være med på The Yoga Challenge, som er et fænomen jeg faldt over på YouTube for laaaaaang tid siden, og som jeg altid har haft lyst til at prøve selv. Det går ganske enkelt bare ud på at man forsøger at lave en masse yogaøvelser med en partner, filmer det og griner af det bagefter. Det fede ved lige netop dén type video er at det er lige så sjovt at se på som det er at lave! Min veninde og jeg har forgæves forsøgt at filme en video til min YouTube-kanal 2 gange, men begge gange har der været tekniske problemer, så vi prøver igen i næste uge. Det gør nu ikke noget for det er så mega sjovt!

 jeg forstår ikke hvorfor GPS’en kan finde på at sige “Kør mod nordøst” når den kan være mere specifik og bare bede mig om at dreje til venstre eller højre. Jeg navigerer i hvert fald ikke ligefrem efter verdenshjørnerne når jeg kører. Altså, hvem ved lige hvad der er nord, syd, øst eller vest når de færdes i trafikken (eller nogen som helst andre steder)?

 jeg syntes det var overraskende sjovt og hyggeligt at filme denne video. Også selvom jeg var (…er) teknisk udfordret og følte mig ret så åndssvag over at sidde der og snakke med mig selv.

 jeg har lige set Sherlock færdig for anden gang, hvilket betyder at jeg nu er startet forfra med at sørge over, at der ikke er flere sæsoner… Jeg er totalt #sherlocked! Kan I anbefale en ny serie jeg skal starte på?

 jeg kan ikke helt forstå det kæmpe ramaskrig der er omkring det nye TV3-program, “Min fede træner”. Jeg synes bestemt at både Mascha Vang og Frederik Fetterlein får sagt nogle tåkrummende, meget uheldige og direkte nedladende ting undervejs, men jeg kan simpelthen ikke forestille mig at de har gjort det i en ond mening. De er blevet fanget i nogle tankeløse øjeblikke som så er blevet sat sammen til et fuldstændig håbløst program der ikke helt formår at være særligt professionelt. Jeg undrer (aka. ærgrer) mig da også over at man ikke vælger nogle reelle trænere eller ernæringsfaglige til at hjælpe deltagerne med at tabe sig, men ved selvfølgelig godt at det er fordi det i bund og grund bare er et underholdningsprogram. Der bliver brugt en helt forkert retorik – fx “at æde” hver gang der snakkes om at spise så meget at man tager på i vægt og at man bliver “tyk og ulækker” – og derudover synes jeg at hele introen er ækel fordi den er så karikeret og nemt kan misforstås. Jeg vælger dog alligevel at tro på at de (hverken TV3 eller de kendisser der optræder i programmet) selvfølgelig ikke er ude på at stigmatisere eller fornedre den del af befolkningen som er overvægtige. De forsimpler dét at tabe sig og hvad det vil sige at være overvægtig, men det ér altså ikke andet end et underholdningsprogram. Man kan spørge sig selv om det er etisk at underholde med noget som man ikke har forstand på og som er langt mere kompliceret end som så, men sådan er det jo med mange ting. Jeg synes at folk overreagerer en smule. At Mascha og hendes familie ligefrem er blevet truet på livet efterfølgende er i øvrigt helt ude af proportioner.

 det er virkelig farligt at Nicecream Copenhagen igen er åbnet på Elmegade. De laver seriøst verdens. bedste. is. Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange gange jeg kommer til at besøge det sted når det bliver sommer.

 måske er jeg en af dem der aldrig lærer at stå på hænder. Der går så lang tid mellem mine fremskridt at jeg på det sidste har haft rigtigt meget lyst til at give op.

 mit Invisalign-forløb kommer til at trække ud fordi mine skinner pt. ikke passer som de skal. Det betyder at jeg skal have lavet en ny scanning af mine tænder og vente 2-3- uger på at jeg får tilsendt nogle nye skinner. Jeg er spændt på hvor lang tid det kommer til at tage. Det gør mig dog ikke så meget, for jeg glædes sådan over den forskel jeg allerede kan se og mærke.

 

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Akroyoga er faktisk spændende, Gode billeder du har lagt op heraf:-)
  Jeg lavede det med en veninde på et tidspunkt.
  Det er langt sværere end det ser ud.
  Dine øvrige kommentarer er jeg ret enig i.
  Ønsker dig en skøn søndag:-).

  • Tak, Tina! :-) Jeg har faktisk aldrig prøvet en “rigtig” klasse med akroyoga, men yoga med en partner på den her måde er i hvert fald vildt sjovt! Og ja, sværere end det ser ud. Jeg blev ret overrasket over sværhedsgraden på mange af de øvelser vi kastede os ud i ☺️ Også rigtigt god søndag til dig ✨

  • Mon den kommentar havnede på det rigtige indlæg? 😄 TAK i hvert fald, søde Camilla 🙏