Opskrift: Sund gulerodskage på 5 måder

opskrift-sund-gulerodskage-paa-5-maader

Gulerodskage findes i mange forskellige udgaver, men jeg tror alligevel at mange af os har en ide om hvordan den perfekte gulerodskage skal være. Der er garanteret også en klassisk opskrift på gulerodskage, men den tror jeg aldrig jeg har smagt. Jeg elsker nemlig at eksperimentere, både med smag og udseende, og især gulerodskagen har jeg udsat for lidt af hvert. Her på bloggen kan du for eksempel finde:

1 ⎠  den til den lille sult (HER)

2 ⎠  den der er forklædt som grød (HER)

3 ⎠  den med højt proteinindhold (HER)

4 ⎠  den der ikke skal bages (HER)

5 ⎠  den som minder om banankage (HER)

Har I prøvet nogen af dem? Nu er der i hvert fald lidt at gå i gang med her i weekenden. Jeg har allerede flere opskrifter på tegnebrættet som også tager udgangspunkt i gulerodskagen, men jeg tror jeg er nødt til at lave en ny omgang af gulerodskuglerne. Det må blive senere i dag når jeg kommer hjem fra lanceringsevent hos YO 💚

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.