Nemt og sundt mellemmåltid: Rødbedehummus & fladbrød

nemt-og-sundt-mellemmaaltid-roedbedehummus-fladbroed-1

nemt-og-sundt-mellemmaaltid-roedbedehummus-fladbroed-2

Mellemmåltider er faktisk ikke noget jeg spiser særligt meget af. Engang var jeg en af dem der nærmest spiste hver anden time og altid havde en eller anden form for snack med på farten. En rigtig snacker. På et tidspunkt begyndte jeg dog at ændre på den rytme, først og fremmest af hensyn til min fordøjelse, og nu holder jeg mig til få, men større måltider. Det var noget af en omvæltning da jeg begyndte på det, må jeg indrømme, men det var bestemt det hele værd, for det har vist sig at jeg fungerer langt bedre på den måde. En bonus er at det gør det lidt nemmere at være bøjlefjæs, når jeg ikke skal spise 17 måltider om dagen.

Anyways. Ideen om denne rødbedehummus og fladbrødene som et nemt mellemmåltid opstod faktisk i sidste uge, da de indgik som elementer i en helt anden opskrift (som I godt kan glæde jer til!).

Opskrift på rødbedehummus

Ingredienser til ca. 3 dl:

Find opskriften på fladbrød HER.

Fremgangsmåde:

  1. Skræl rødbeden, hæld vandet fra kikærterne (gem det evt. til denne lækre opskrift) og blend alle ingredienserne sammen i en blender.

 

Eftersom jeg ikke spiser så mange mellemmåltider, har jeg brugt denne kombination af rødbedehummus og fladbrød som tilbehør til mine salater. For nogen lyder det måske underligt – at der skal tilbehør til salat, hvis man betragter salaten som tilbehøret – men prøv det!

Er I til mange, små måltider eller færre, store måltider?

Christine_bottom_2

Indlægget indeholder affiliate.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.