TO DO-liste for november

christine-bonde-blog-sundhed-loegismose-november-1-1

{ Jeg vil gerne give jer et indblik i mit liv på en lidt mere lavpraktisk og hverdagsagtig facon, og det håber jeg bl.a. I får gennem denne lille liste over ting jeg skal i løbet af måneden. Forhåbentlig kan det være med til at gøre bloggen lidt mere personlig. }

Indtil videre er min kalender i november måned ret åben, og jeg har ingen overfyldte to do-lister, hvilket egentlig er underligt eftersom der sker rigtigt mange ting på privat- og arbejdsfronten som jeg ikke lige havde forventet. Det kræver lige en hel del planlægning og ændring i prioriteringer at få tingene til at hænge sammen lige nu. Jeg skal dog:

1 ⎠ Lave en anmeldelse af en virkelig smuk og inspirerende bog om krydderier.

2 ⎠ Til møde angående et bogprojekt! Det bliver så spændende.

3 ⎠ På kvartalsuddannelse i CXWORX og BODYFLOW og se de nye programmer som jeg næsten kun kan blive skuffet over fordi de nuværende er så gode.

Læs også: Mit førstehåndsindtryk af BODYFLOW74

4 ⎠ Gennemgå alt mit keramik/service/regi. I takt med at jeg udvikler flere opskrifter og bliver mere og mere glad for madfotografi, er det efterhånden blevet til en ret så stor og uoverskuelig samling…

5 ⎠ Fortsat hjælpe en kommende kollega med at lede efter lokaler i København og forhåbentlig finde dem inden starten på det nye år.

6 ⎠ Eksperimentere med flere opskrifter der indeholder græskar. Fik I set min græskarcheesecake med kiksebund? Den er helt klart min favorit!

7 ⎠ Prøve at skifte skinner hver uge i min Invisalign-behandling hvis alt fortsætter med at gå godt. Før i tiden fik man ellers kun nye skinner hver 14. dag, hvilket jo lige forlænger hele tidshorisonten med det dobbelte.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.