Min sundhed

personligt-min-sundhed-christine-bonde-blog-1

“Hvad er sundhed for dig?”

Det spørgsmål har jeg efterhånden svaret på mange gange, og jeg synes det er lige svært hver gang. Det er nemlig ikke noget jeg overhovedet tænker over i hverdagen. Paradoksalt nok har jeg det allerbedst – føler mig allermest sund om man vil – når jeg ikke tænker over det. Min sundhed.

Læs også: Sundhed er omsorg

Som jeg også har nævnt før, er sundhed faktisk et ord jeg ikke bryder mig særligt meget om, fordi det lægger op til dikotomiske forhold som rigtigt eller forkert, godt eller dårligt, sundt eller usundt. I nogle sammenhænge synes jeg ligefrem at det kan have en lidt negativ konnotation. Og ja, det har nok igen noget at gøre med at jeg er en ordkløver, for det er kun selve ordet jeg mener sådan om. Jeg synes godt vi kunne bruge en betegnelse der ikke var så opslidt og som udelukkende gav positive associationer.

Læs også: “Må du godt spise det?”

Når alt kommer til alt fylder sundhed rigtigt meget i mit liv både professionelt og personligt, og uanset hvad er det noget jeg elsker at beskæftige mig med. I den forbindelse har jeg medvirket i et lille interview hos Maya (som kan læses her) hvor jeg fortæller om min egen sundhed på et ret så hverdagsagtigt og personligt niveau.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.