(VIDEO) Nedtælling: 2 dage tilbage

les-mills-be-loud-docken-koebenhavn-christine-bonde

På lørdag løber Danmarks største Les Mills event af stablen for 5. gang. Det har allerede været afholdt 4 gange i Aarhus, men for første gang sker det i København. Og for første gang skal jeg være med. På scenen. Foran ca. 700 mennesker.

Læs også: Om at være en Les Mills freak

Jeg har aldrig deltaget i den slags før, og jeg bliver mere og mere spændt i takt med at dagen kommer tættere på. Det bliver en kæmpe oplevelse at dele glæden ved Les Mills med så mange mennesker – både de andre instruktører, trainere og alle deltagerne på holdene. Det har allerede været en oplevelse i sig selv at være med til alle forberedelserne og mærke den stemning der er omkring eventet inden det overhovedet er afholdt. Det er altså virkelig nogle dedikerede mennesker der står bag, og jeg føler mig så priviligeret over at få lov til at være en del af det.

I morgen skal jeg mødes med mit team for at øve programmet igennem sammen med dem. Teknik, koreografi, timing, staging, script og indlagte overraskelser skal sidde lige i skabet (og som det fremgår af videoen er der mange ting der lige skal finjusteres 😉).

Find mere info om hele eventet her.

Er der nogle af jer der skal med?

[vidcore vid=”UOBqkiBX”]

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.