Cookie dough-kugler med chokoladechunks

cookie-dough-kugler-med-chokoladechunks-2

cookie-dough-kugler-med-chokoladechunks-1

Det er faktisk mere end et år siden at denne opskrift blev udviklet, men for nyligt kom jeg i tanke om den igen, og jeg blev nødt til at lave en stor portion med det samme. De er altså virkelig gode når lækkersulten melder sig!

Jeg havde helt glemt hvor gode de var, men jeg syntes alligevel at jeg ville prøve at opgradere dem lidt, så jeg fifler i øjeblikket med en dessert hvor de indgår (og jeg kan sige så meget at inspirationen bl.a. kommer fra Ben&Jerry’s). Indtil jeg bliver færdig med at eksperimentere, vil jeg lige dele den oprindelige opskrift på cookie dough-kuglerne med jer.

Cookie dough-kugler med chokoladechunks 

Ingredienser til 20 små kugler:

 • 3 spsk proteinpulver med vaniljesmag
 • 4 spsk smeltet kokosolie
 • 1 tsk vaniljepulver (kan udelades)
 • Ca. 30 g chokolade
 • Vand til den ønskede konsistens

Fremgangsmåde:

 1. Bland kokosolie, proteinpulver, vaniljepulver og vand sammen indtil massen bliver ensartet. Den vil minde lidt om marcipan i konsistensen.
 2. Hak chokoladen groft og ælt den ind i dejen.
 3. Form små kugler af dejen og stil dem i køleskabet i ca. 10 minutter eller indtil de bliver faste.

Nu vil jeg kaste mig over dagens vigtigste to do. Jeg skal have lavet et script til lørdagens store begivenhed hvor jeg skal undervise +/- 700 mennesker i BODYFLOW. Jeg skal forberede mig til de tracks jeg skal køre og øve programmet så jeg kan være knivskarp på timing og teknik. Er der nogle af jer der skal deltage?

 

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Det er egentlig bare den faste del af kokosmælken ☺️ Jeg bruger den økologiske fra Irma eller Santa Maria.

 • Ville du tænke at man kan erstatte proteinpulveret med noget andet? Jeg er nemlig ikke fan af det…

  • Så skulle det nok være en blanding af noget mel og noget sødning, men det er netop pga. proteinpulverets sugeevne og smag at det er brugt her. Normalt er det heller ikke noget jeg bruger 😊