TO DO-liste for oktober

_MG_0415

{ Jeg vil gerne give jer et indblik i mit liv på en lidt mere lavpraktisk og hverdagsagtig facon, og det håber jeg bl.a. I får gennem denne lille liste over ting jeg skal i løbet af måneden. Forhåbentlig kan det være med til at gøre bloggen lidt mere personlig. }

I oktober måned skal jeg:

1 ⎠ Køre release i CXWORX og BODYFLOW hele 2 gange (og forhåbentlig ikke fucke up i koreografien).

2 ⎠ Deltage i BE LOUD hvor jeg har været så heldig at være med på scenen i den sene BODYFLOW.

3 ⎠ Have mere kvalitetstid med mine veninder som jeg synes jeg har forsømt lidt på det seneste – især én som jeg ikke har været god til at besøge i Aarhus men som nu flytter til København! (!!!!!!) JAAAAAA ❤️

4 ⎠ På jagt efter havtorn i Kongelunden (og måske også andre steder – nogen tips?).

5 ⎠ Forsøge at hænge i på mit nye studie på trods af at jeg ikke fik den gode start som jeg håbede på.

6 ⎠ Eksperimentere med opskrifter der indebærer en af mine yndlingsting ved efteråret; græskar!

Læs også: Græskarkugler med chokolade og efterårssmag

7 ⎠  Til møde hos COOP sammen med hende her og snakke om kommende projekter.

8 ⎠  Have min 3. konsultation angående den der tandregulering…

9 ⎠  Købe nyt træningstøj! Ejjj, hvor jeg synes jeg trænger. Jeg har især kastet min kærlighed over en hel masse fra Adidas Stellasport. HOLD nu op hvor er det pænt.

10 ⎠  Producere mere videomateriale. Lige nu tænker jeg først og fremmest opskriftsvideoer, men måske har I nogle forslag til andre ting I gerne vil se?

For min skyld må oktober gerne blive en lidt mindre begivenhedsrig måned end september. Jeg synes ikke som sådan jeg har haft travlt i september, men der har været mange ting at tage stilling til både i privatlivet, studielivet og arbejdslivet.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Glæder mig til græskaropskrifterne!!

  Forresten tænkte på, om du ikke ville lave et indlæg om du har nogle erfaringer/idéer til hvordan man kan leve sundt, simpelt, billigt og vegetarisk på SU? Altså med gode tips, enkle opskrifter mm. Jeg står nemlig og skal til at leve af en su snart, og jeg vil meget gerne leve af andet end havregrød med kanel kogt på vand.. :-)

  • Det gør jeg egentlig også selv. Hæhæ.
   Og tak for tip til indlæg! Nu er jeg jo selv kommet på SU igen, så det var virkelig en god ide ☺️

 • Hvor er der plads til at besøge moar, Vati og alle hundene😜❤️🐶❤️? Om jeg må spørge???😂😂❤️❤️❤️😍😍

 • Flere videoer kunne simpelthen være så hyggeligt :-) Du har så mange fornuftige tanker, kompetencer og viden inde for bl.a. kosttilskud, pleje, sundhed m.v. Sådanne former for indhold i videoformat kunne være virkelig fedt :-) Og så i øvrigt tak for en altid interessant blog.

  • Tusind, tusind tak for de søde ord, Nanna! Det er jeg så glad for. Jeg vil lige prøve at finde ud af, hvordan jeg kan lave videoer om den slags, for det vil jeg virkelig gerne, men jeg kunne godt tænke mig at der var lidt struktur i det 😄