Et tip til at finde havtorn

Tip til at finde havtorn (Sjælland, Kongelunden) - 3

Tip til at finde havtorn (Sjælland, Kongelunden)

Tip til at finde havtorn (Sjælland, Kongelunden) - 1

I tirsdags tog jeg med Nicklas på en spontan lille udflugt. For Nicklas’ vedkommende var det faktisk i arbejdsøjemed fordi han skal bruge nogle landskabsfotografier til et kommende projekt, men jeg fik lov at tage med da jeg godt lige kunne bruge et afbræk fra storbyen.

Vi havde fået et tip om at Kongelunden på Amager skulle være smukt og fotovenligt, og det skal jeg love for at det var. Vi endte på et lille strandområde hvor vi helt sikkert skal hen igen en dag hvor vi har mere tid… Men også en dag hvor vi har handsker, sakse og store poser med. Det gik nemlig lige pludselig op for mig at jeg stod lige foran et kæmpe areal med buske fulde af havtorn! Kan I forestille jer hvor fucking excited jeg blev lige dér? Kort tid inden havde jeg faktisk joket lidt med at vi måske ville få nogle havtorn at se, men eftersom jeg troede at de kun fandtes på kystklitter eller klippeskråninger, slog jeg ret hurtigt den tanke ud af hovedet igen.

Læs også: Frugt gør mig emotionel

Det er egentlig utroligt at jeg aldrig før har set havtorn i naturen når man tænker på hvor stor en pluk-selv-entusiast jeg er. Jeg var på jagt efter dem sidste år sammen med min mor, men vi havde desværre ikke held til at finde nogen. Måske er det rigtigt hvad de kloge siger – at man først finder det man leder efter når man stopper med at lede? 😉 #filosofiskmuch

Anyway. Havtornmekkaet findes ved vandet på Kalvebodvej i Dragør, og jeg tror at jeg vil forkæle mig selv med en udflugt derud på lørdag og forhåbentlig vende tilbage med en masse smukke bær til at fylde i fryseren. Jeg håber I kunne bruge mit tip til at finde havtorn!

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.