VIDEO: Løvekugler (sunde, runde Lion bars)

Løvekugler (sunde, runde Lion bars) - 2

Løvekugler (sunde, runde Lion bars) - 1

 

Kan vi ikke godt bare vedtage at det ikke er upassende at kalde de her banditter for løvekugler? Jeg kan simpelthen ikke komme på et bedre og mere rammende navn. Det ligger bare så godt i munden. Navnet altså! Navnet! Kuglerne gør selvfølgelig også… Men… Ja. Jeg er ude på dybt vand nu…

Løvekugler aka. sunde, runde Lion bars 

Til 16 kugler:

Se fremgangsmåden for opskriften i videoen her.

Ingredienserne er stort set de samme som i mine sundere Lion bars. Den eneste forskel er at majsgaletterne er blevet byttet ud med cornflakes, men i bund og grund er det jo næsten det samme. Normalt går jeg lidt en bue uden om opskrifter som kræver at jeg skal overtrække noget med chokolade, især hvis det er noget der er rundt, men jeg synes faktisk at den her opskrift er lettere end min første. Det er første gang nogensinde at jeg bruger cornflakes i en opskrift, men jeg fik sådan lyst til at prøve det efter at have opdaget en crapfri version i min Irma (ja, jeg kalder den min Irma for den ligger nærmest i samme bygning som min lejlighed). Vi er altså ikke ude i Kellogg’s Frosties eller noget i den dur, men en sukkerfri version med majs som den eneste ingrediens. Bum. Ikke så meget pis der.

Hold i øvrigt øje med min YouTube-kanal (og abonnér gerne HER – så bliver jeg så glad!) da der er meget mere materiale på trapperne. Er der noget bestemt I gerne vil se i videoformat?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.