Links jeg ka’ li’ #4

Links jeg ka' li' #4

Puha, efter det lidt tungere og meget personlige indlæg i går, tænkte jeg at det var passende med noget lidt mere letfordøjeligt – her i form af en håndfuld links som jeg for nyligt har elsket at klikke mig ind på.

  1. Sukkerindustrien snød os højst sandsynligt for 50 år siden…
  2. Diætist Maria Felding kommer med udmærkede argumenter ift. ikke at anbefale mælk.
  3. Et podcast fra Aarstiderne om at gå på opdagelse i det veganske køkken.
  4. Al den emballage på økologiske varer… Hvorfooor?
  5. Det er ikke kun af åbenlyse grunde at jeg er vild med Jared Leto (#mancrushnumberone som, apropos nogle af de andre links, også er veganer). Den her tale om at drømme stort gør altså indtryk.

Forresten… TAK for jeres deltagelse i konkurrencen om Tefal Snack Collection! Og hvorfor takker jeg for det, tænker I måske. JO, fordi mange af jer har givet mig og min blog nogle søde ord med på vejen, og fordi der er blevet delt en masse hyggelige grunde til hvorfor I skulle vinde og hvad I kunne tænke at give jer i kast med i køkkenet. Jeg trækker en vinder senere i dag.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.