Jeg flytter (…IGEN)

Flytning ny lejlighed København Østerbro1Flytning ny lejlighed København Østerbro2

Om 5 dage får jeg nøglerne til vores nye lejlighed – en lejlighed som jeg faktisk aldrig har været i men kun set på billeder. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at stå i den på mandag for første gang.

Jeg flytter godt og vel en kilometer væk fra mit nuværende hjem og bliver derfor boende på Østerbro, hvilket jeg er SÅ glad for. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, kan jeg slet ikke se mig selv bo et andet sted i København end på Østerbro. Jeg følte simpelthen bare at det var dér jeg hørte til lige fra start.

Da vi for 5 måneder siden endelig kunne flytte ind i en lejlighed i København, var det en kæmpe lettelse. Det var virkelig en kamp at finde noget at bo i. Vi var utroligt heldige at min mors kusines kollegas veninde (…jep) skulle udstationeres i et halvt år og derfor havde en ledig lejlighed som vi kunne være i imens. Et midlertidigt lejemål var selvfølgelig ikke vores ønskescenarie, og det har da også været en stressfaktor under min bachelorskrivning at vide at jeg igen ville være boligløs i slutningen af februar. Boligjagten fortsatte altså selvom vi havde fået et sted at bo. Måden vi fandt vores nye lejlighed på er en ret vanvittig historie. Kort sagt har det omfattet en masse “du skal kende nogen der kender nogen der kender nogen”-klicheer, henvisninger, fremvisninger, lodtrækninger, skuffelser og et held der vendte i sidste ende. Jeg er så sindssygt lettet over at alt det er slut nu! Vi har fået en lejlighed hvor vi kan være så længe vi har lyst, og som ligger perfekt i forhold til alt hvad vi gerne vil være i nærheden af. Den er endda nyrenoveret når vi flytter ind.

Noget som I måske ikke ved om mig er at jeg elsker bolig, indretning og interiør. Faktisk troede jeg i lang tid at jeg skulle være arkitekt fordi jeg elsker bygninger og hvordan man gennem indretning og lysindfald kan ændre stemningen i et rum (noget som jeg i dag faktisk kan relatere til mit fag inden for sundhed og velvære). Derfor glæder jeg mig helt enormt til at begynde at indrette mit nye hjem og sætte mit præg på det. Der gik da heller ikke mange dage efter min bacheloraflevering før mine tanker begyndte at kredse om nye møbler, retroting, genbrugsforretninger og loppemarkeder… Det gør de sådan set stadig, og jeg har allerede gjort mig et par gode loppefund.

Måske kunne I tænke jer et kig indenfor i vores nye lejlighed når vi er kommet på plads?

I’m moving… For the second time within 6 months. When we found an apartment in Copenhagen back in August last year, it was such a relief. We had been looking for ages and really felt how extremely difficult it is to find a place in Copenhagen. However, our current apartment is only ours until the end of February so, actually, we never stopped looking for a new place. This Monday, I’ll get the keys to our brand new apartment where we can stay as long as we want to. I’ve only seen pictures of it and can’t wait to actually step inside my new home. Maybe you would like to have a look when we’ve moved in?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Ja tak! Jeg elsker også boligindretning, så det ville da være fedt at se lidt før og efter billeder af jeres nye lejlighed :-)