Greenie med broccoli og grønne bønner

Greenie med broccoli og grønne bønner2 Greenie med broccoli og grønne bønner1 Greenie med broccoli og grønne bønner3

Det er godt nok blevet totalt fancy pancy at spise smukke, grønne smoothies med sirligt placeret topping til morgenmad… Og det forstår jeg godt. Ofte går den slags trends dog over, men jeg håber virkelig ikke det bliver tilfældet her. Ikke nok med at man nemt og hurtigt kan få en masse grøntsager allerede fra morgenstunden sammen med en lang række forskellige næringsstoffer i ét måltid, så er der efter min mening også et eller andet hyggeligt ved at pynte sin morgenmad. Personligt nyder jeg i hvert fald et måltid mere når jeg ved at der er gjort noget ud af det. Og lige præcis nydelse i forbindelse med at indtage et måltid er virkelig et aspekt som ikke altid får nok opmærksomhed.

Jeg afmåler normalt aldrig ingredienserne når jeg laver smoothies – kun når jeg har tænkt mig at dele opskriften som i dag. Man kan altså sagtens bruge både større og mindre mængder grønt, men det skal helst udgøre størstedelen af indholdet hvis I spørger mig.

Til 1 portion:

  • 1 banan
  • 165 g frosne bønner
  • 125 g frossen broccoli
  • 1 scoop risprotein (neutral smag)
  • En halv avokado
  • 1 tsk Manuka honning
  • 1 spsk hørfrø
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 2 dl mandelmælk

Kom alle ingredienserne i en blender og vroom vroom. Drys med din yndlingstopping og nyd dit måltid.

Here’s another delicious greenie for you. This on is made with broccoli and green beans, and it looks and tastes pretty much like dessert to me!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.