Et eksempel på min morgenmad #3

_MG_8122_MG_8123Således så dagens morgenmad ud, og det gør den faktisk ofte lige for tiden. Den er nem og hurtig at lave, holder mig mæt, smager møghamrende godt og giver mig et skud grøntsager allerede fra morgenstunden. Jeg laver som regel altid et eller andet om og bruger de ingredienser jeg nu lige har, men som regel er indholdet følgende:

1 lille frossen banan
2 håndfulde frossen (hakket) spinat
1 stor håndfuld frosne broccolibuketter
1 håndfuld frosne blåbær
½ avokado
1 dl kokosmælk (plus noget af den fede del)
½ tsk vaniljepulver
½ tsk kanel
1 tsk chlorella/greens

Det hele ryger en tur i min højtelskede Vitamix som forvandler det til en silkeblød, cremet smoothie på få sekunder. Konsistensen minder om softice, så jeg spiser det i en skål med et drys topping som i dag var kokoschips og kakaonibs.

Translation: This is my go-to breakfast at the moment. A smoothie bowl made from banana, blueberries, avocado, broccoli, spinach, chlorella, coconut milk, vanilla, and cinnamon. A few seconds in my Vitamix blender gives it the most delicious ice cream-ish consistency! 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • For søren du spiser lækker morgenmad Christine! Det kan da gøre mig helt lækkersulten selvom klokken er 17 :D Jeg må vist i gang med sådan en omgang næste weekend når sanserne skal forkæles :D

    • Hæhæ, tak, Anna :-D Jeg synes heller ikke det var helt dumt med morgenmad der var lige så god som dessert ;-)

  • Af ren nysgerrighed, bruger du frosne blåbær? Så mange smoothies indeholder frosne blåbær, men det anbefales jo, at de opvarmes før brug hvilket ikke rigtig er til med smoothies…?