Det vidste du (måske) ikke om mig #1

Jeg er lidt ambivalent i forhold til denne type indlæg, men here goes. Det bliver virkelig random. Så er I advaret.

1. Jeg havde samfundsfag og matematik på A-niveau i gymnasiet og troede dengang at jeg skulle studere enten statskundskab eller jura efterfølgende.

2. Jeg har arbejdet på McDonald’s i 5 år men kommer højst sandsynligt aldrig til at spise der igen.

3. Jeg har klæbehjerne. Desværre er det primært de mest random og unødvendige ting jeg husker.

4. Jeg spillede klaver da jeg var mindre og ærgrer mig over at jeg ikke fortsatte.

5. Jeg er både venstre- og højrehåndet. Jeg skriver med den venstre, bruger en saks med den højre, kaster med den venstre, spiser med ske med den venstre (men bruger kniv og gaffel normalt), bowler med dem begge.

6. Jeg elsker, elsker, elsker filmen Finding Neverland. Ikke kun fordi Johnny Depp spiller hovedrollen, men fordi den fortæller så fint hvor vigtigt det er at huske sit indre barn og give sig selv lov til at drømme…

7. Jeg har en søster som er 6 år ældre end mig, men folk tror ofte at jeg er ældst (…jo ældre jeg bliver, jo sværere bliver det at tage det som et kompliment).

8. Jeg gad godt bo i en lejlighed med stukloft, sildebensparket og sprossede vinduer.

9. Jeg har en svaghed for folk med et godt grin.

10. Jeg har en eller anden irrationel frygt for at falde og slå fortænderne ud og har haft mareridt om det en milliard gange.

Translation: A few random things about me that you might not know.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Har du mon haft bøjle på? Det har jeg. Det var for at skabe plads til en tand, som skulle opereres frem. Og i mange år havde jeg jævnligt mareridt, hvor jeg enten tabte den specifikke tand eller mange tænder. Kan stadig drømme det i ny og næ, men det er heldigvis sjældent det sker.

    Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

    • Nej, det har jeg faktisk ikke :-) Der er selvfølgelig ingen der bryder sig om tanken om at falde og slå fortænderne ud, men jeg har simpelthen sådan en mærkelig frygt for det. Nogle gange kan jeg finde på at holde mig for munden når jeg går op ad trapper for at beskytte gebisset :-D hæhæ

  • De ting vidste jeg godt om dig :D Det er helt sikkert pga vores voldsomme og smittende grin, at vi blev veninder. <3 hihi