Yogi-to-be? #status

IMG_0109IMG_0254IMG_0054Projekt “Mere yoga i 2015” går godt! Tusind tak for jeres input i forhold til hvilken yogaform jeg skulle afprøve og hvilke yogastudier/-instruktører I kunne anbefale. Det gør det dog ikke nødvendigvis lettere for mig, fordi jeg er så fascineret af hele yogaverdenen og gerne vil udforske så meget af den som muligt. På én gang.

For en uge siden besøgte jeg Bikram Yoga i Aarhus med en af mine klassekammerater, og jeg har været hooked siden. Jeg har prøvet det en enkelt gang før, men jeg havde fuldstændig glemt hvor hårdt det var! Det er simpelthen så intenst og ekstremt. Især måden der undervises på er efter min mening ret speciel. Instruktøren viser faktisk ikke selv øvelserne, men forklarer til gengæld meget grundigt hvordan de skal udføres og hvordan de skal føles. Tempoet er også skruet ret meget i vejret, og jeg må indrømme at jeg ind i mellem følte mig lidt rushed hvilket jeg ikke har oplevet i forbindelse med andre yogatyper. Lige dét aspekt var jeg ikke helt vild med. Til gengæld kunne jeg virkelig godt lide øvelserne og hvordan de var sat sammen. Jeg ved dog ikke hvor fedt jeg synes det er, at det er de samme 26 øvelser man laver hver eneste gang. Måske sidder der nogle garvede Bikram-yogier derude som kan fortælle mig, om man ikke engang i mellem savner lidt afveksling? Man kan ikke ligefrem sige at jeg kedede mig i løbet af de 90 minutter, for jeg var dybt koncentreret og super udfordret – af øvelserne, tempoet og ikke mindst varmen. Faktisk var der en pige som var nødt til at forlade timen fordi hun blev helt bleg og skidt tilpas. Undervejs kunne jeg da også godt mærke, at min krop reagerede lidt heftigt på de 40 graders varme, men jeg havde drukket rigtigt meget vand dagen inden, så der var ingen problemer. Følelsen efter timen var lige så fantastisk som første gang, og resten af dagen var jeg fuldkommen salig. Jeg skal helt klart afsted igen meget snart!

Translation: I’m trying to incorporate even more yoga into my workout routine, and I love it. Last Saturday I tried Bikram yoga for the second time, and I can’t wait to do it again.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Det lyder virkelig spændende med Bikram. Jeg har dyrket yoga (primært bare i Fitness World) fast i 2 år nu, men jeg kunne så godt tænke mig at prøve Bikram.

    Ej og så må jeg lige sige, at du altså har en virkelig flot form!

    • Du skal da bare kaste dig ud i det! Havde du boet i Jylland tog jeg gerne med dig :-D
      …og tusind, tusind tak! Det var virkelig sødt sagt :-)